torstai 14. kesäkuuta 2018

Rompetorilta!


Oi, mikä päivä lauantaista tulikaan! Meidän Rompetorihan silloin oli ja nyt kun on vähän otettu lepoa inspiroivan viikonlopun perään niin vähän kuvia tunnelmista tottakai.

Ehdin räpsästellä otoksia muutamat aseman aulassa, jossa oli tästä heti kohta myyjiä myös aarteineen ja tuotteineen sekä pop-up-kahvila Muru, jota luotsasi ihana Niina tänäkin vuonna. Vohvelien vaniljainen tuoksu valtasi aulan heti aamusta ja ihmisvirta oli aivan mahtava! Löytöjä oli niin että päätä pyöritti, itse ehdin toki vain piipahtaa alueella kun makasiinissa olin itse myymässä.

Vanhan Porvoon Jäätelötehtaan jäätelöt ihastutti monet, mukaan lukien itseni ja päivä oli silkkaa hymyä. Leppeä keli ei ollut onneksi kuumanlaatuinen niin ei tullut tukala olo pihallakaan.

Muutama otos pihan vilinästä sain mahtis-mieheltä ja mahtis-Maralta kun itse en ennättänyt kuvaamaan, kiitos vielä hurjasti aarteiden myyjille, käsityöläisille, taitaville herkkujen loihtijoille sekä tottakai kaikille kävijöille! Sellainen hyvänmielentapahtuma oli tämä päivä että toteutetaan monien esittämät toiveet ja ensi vuonna on jälleen Parolan aseman Rompetori luvassa!
We had the most fantastic day here at the station last Saturday, as we had our very first Fleamarket event, Parolan aseman Rompetori! What an amazing vibe, tons of people, treasures to be found all around and ice-cream and waffles and other treats truly made the day. We are certainly having this event next summer as well,  don't miss it, see you soon and thank you to everyone!

4 kommenttia:

 1. Siellähän on ollut ihanasti hulinaa ja vilskettä. Upea tapahtuma <3

  VastaaPoista
 2. Ihana tapahtuma. Blogiin tulossa juttuu.

  VastaaPoista
 3. These photos are so vivid and clear. I love those kitchen table piece s they are great finds. Thanks for the share, hope you have a wonderful rest of your day. Keep up the posts.
  World of Animals

  VastaaPoista