perjantai 8. kesäkuuta 2018

Parolan aseman Rompetorin romppeita


 Nyt on makasiinia täytetty niin antaumukselle aarteilla, löydöillä, kirjaimilla, retrolla, vintagella ja vanhalla tavaralla jossa on niin mahis tehdä superlöytöjä. Aseman kalustoa erittäin edullisesti ja kaunista vaikka kesämökillä, tule katsomaan ja kokemaan. Olen siis vallannut koko makasiini omilla romppeilla ja jos täältä löytyy jotain suurta ostettavaa, ei ole noudollakaan kiire. Ja minulla käy maksuna niin kortit kuin mobilepay ja käteinenkin.

Parolan aseman Rompetorilla on rompe-, vintage-, kirpputori-, löytö- ja käsityöläis-myyjiä pihalla ja aseman aulassa sekä makasiinissa noin 40 yhteensä eli niin huipputapahtuma tulossa! 

Olen niin innoissani, leppeä sää luvattu ja pop-up-kahvila Muru aseman aulassa tarjoilee herkkuja vastapaistetuista vohveleista lähtien täytettyihin croisantteihin. Ja, pihassahan meillä on Vanhan Porvoon Jäätelötehdas jäätelöpyörällä myös, eli tätä päivää ei pidä missata.

Tästä pääset tapahtumasivulle, meillehän pääsee julkisillakin ja tosiaan jos jotain suurta löytyy, voidaan sopia toista päivää noudolle aivan varmasti, täällä makasiinissa nimittäin on tilaa säilytellä myös muilta löytyneitä ihanuuksia.

Nähdään täällä heti huomenna lauantaina, klo 10-15!

5 kommenttia:

 1. Voi miten paljon kaikkea ihanaa tuolla onkaan. Täällä sitä vaan maataan kotona sairaana. En päässyt paikalle :( Toivottavasti päivä oli onnistunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti oot jo paranemaan päin! Oli huikea päivä, ja niin huikea että otetaan uudelleen ensi vuonna, jospa silloin nähdään :)

   Poista
 2. KIITOS ihanasta tapahtumasta ja tunnelmasta! https://merikaislatuulessa.blogspot.com/2018/06/parolan-aseman-rompetorin-tunnelmia.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos isosti itsellesi, mahtavaa kun viihdyit, on ihan parasta kuulla että onnistuttiin :) :) Ja kiitos postauksesta!

   Poista
 3. Jäikö sulle vielä noita kirjaimia? Myytkö? Laitatko vaikka sähköpostia? sanni.ranta@gmail.com KIITOS ☺

  VastaaPoista