sunnuntai 12. elokuuta 2012

Postilaatikoilla


Postilaatikot ovat olleet meillä tähän asti sellaista kätevää mallia, joka hautautuu heti lumeen kun sitä sataa ja postimies on ollut varmaan aika ei-onnellinen aina meillä käydessään, erityisesti talvella. No, nyt on pistetty postilaatikot uuteen järjestykseen...

Tältä se tosiaan näytti ennen, heheh, pieni lisä vasemmalla on meidän pikalisäys ja toinen teline meitä odottikin täällä. 


Mieheke sen rakensi, suurimmaksi osaksi purkulaudasta kierrättäen ja ruostumattomilla teräsruuveilla. Laatikot löytyivät kierrätyskeskuksesta kyseenalaisen söpön vaaleansinisenä ja saivat paremman valkoisen värin pintaan. Galvacolor-spraymaali Motonetistä on todella hyvä valinta, peittää teholla. 


Huopakatto ja rivi postilaatikoita, muoto otettu aseman mansardikatosta. Postimies näyttäisi ajavan iloisesti, ehkä jopa vihellellen, pihaan nykyään. Väritkin on otettu niiden värikoodien mukaan millä asema on maalattu viimeksi, kun saimme tiedot kätevästi kansiossa. Pikkaisen vielä valkoista katon taitteisiin mutta en malttanut jo näyttää  melkein valmista lopputulosta.Niin, ja se syy että meillä on näin monta postilaatikkoa, on että meidän toisessa talossa, pihan perällä piilottelevassa kaksoisvartiotuvassa on remontoitu juuri suuri yksiö  joka on todellisella pieteetillä kunnostettu mahdollisimman huolella ja se odottaa nyt uutta, luotettavaa savutonta asukasta, joka pitäisi siitä hyvää huolta. 

Jos kiinnostuit, niin ota toki yhteyttä, sähköposti löytyy ihan tuosta vierestä, oikeasta sivupalkista. 
Noin 50 neliötä rakkaudella korjattua tilaa, en vain harmi voi vielä näyttää kuvia sillä tuleva kirja kertoo siitä kaiken. 
Lisää tietoa tuloillaan!
EDIT: Koti on löytänyt uuden asukkaansa, kiitos kaikille yhteydenotoista!

We fixed our mailbox-stand which had been needing a change for real. Well, we didn't really fix it as much as built it new all together! Or better said, the hubby did and now I think the mailman is actually happy driving to our yard for the mail. Shaped like the stations roof, also the colours are the same. It's a little bit unfinished, still needs some white paint but I just couldn't resist to show it already.

10 kommenttia:

 1. Tulisin oitis vuokralaiseksi, jos asuisin vain siellä päin. Enkä omistaisi jo omakotitaloa. Hih*

  Asemanpihalla, kaksoisvartiotuvassa oleva vuokra-asunto olisi varmaan unelmakämppä monelle!!:)

  VastaaPoista
 2. Hieno postilootateline. :) Voi kun voisikin jotain tuollaista tehdä, mutta täällä noi äidinkullat todennäköisesti tekisivät telineestä nuotion alta aikayksikön. :(

  VastaaPoista
 3. Postilootateline-rojektia pukkaa meilläkin.Komia on!!

  VastaaPoista
 4. Posteljooni kiittää ihan varmasti :)

  VastaaPoista
 5. Juu...kiljuen tulisin vuokralaiseksi jos vain työt sen sallisi ja ei olisi tuota perhettä :0)
  Komia on postilaatikko rivistö!

  VastaaPoista
 6. Asunto on varmasti ihana! Onnekas on tuleva vuokralainen.

  VastaaPoista
 7. Oi mikä tarjous. Harmi että kuusihenkinen perheemme ei taida mitenkään päin sovittamalla mahtua 50 neliöön.

  VastaaPoista
 8. Sinulle on tunnustus blogissani. Valitsin blogisi, koska se hyvin ispiroiva kauniine kuvineen ja ideoinen:)

  http://saakurkistaa.blogspot.fi/2012/08/i-your-blog.html

  Terveisin Minttu Saa kurkistaa blogista.

  VastaaPoista
 9. Olisinpa asuntoa vailla, ja vielä sieltäpäin mutta... Takuulla olisi hieno asunto:)

  VastaaPoista
 10. Paljonkohan tuossa kaksoisvartiotuvassa on vuokra? :) Ihana blogi sinulla, käyn aina kurkistelemassa että onko uusia kuvia tullut. kiitos.

  VastaaPoista