perjantai 10. elokuuta 2012

Maalaistyyliä


 Nyt, vihdoin viimein
alkaa toisen kirjan stressi pikkuhiljaa helpottamaan ja ankara tahti onneksi rauhoittumaan. Huh, mikä vuosi onkaan ollut, tämä on vienyt kyllä ajan ja ajatukset täysin. Tuntuu että pää ei meinaa uskoa että voisi rauhoittua, olen vähän harhailemassa.

Sneakpeakeja on tiedossa taatusti, kiitos nyt kaikille kun olette jaksaneet mukana vaikka blogissa onkin ollut aavemaisen hiljaista, nyt on aika pikkuhiljaa palata, on nimittäin kyllä niin paljon näytettävääkin!

Rentoa oloa kun nyt kaipaa pää ja kroppakin, on rentoa maalaishenkeä luvassa myös Patinaa-palstan puolella, eli tyyliä jonka vuoksi ei pidä liikaa stressata.

Tallettelin ideoihin loppukesän oloja ja tunnelmia, tästä pääsee inspiroitumaan, klik!
Ihanaa perjantaita, huomenna lisää tiedossa...

Now, finally, the stress of the new upcoming second book of ours, is starting to ease up. Feels like my head can't quite understand that it's time to give in and cool down, still wondering in disbelief.

Some relaxed country spirit for all of you to help in a calmer state of mind, one can find in Patinaa-column this time, click here to check it out!

7 kommenttia:

 1. Ihanaa, sitä odotellessa :) Oikein hyvää ja rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Aina yllätyn iloisesti, kun blogisi päivittyy...

  VastaaPoista
 3. Muistahan levätäkkin!! :) Rentsii viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Heips!

  Onko toi ekan kuvan iso pullo AIV-liuospullo? Meillä on sellainen(kin) varmaan ladossa, pitäisköhän kaivaa se framille ja täyttää vaikka pikkuvaloilla...

  VastaaPoista
 5. Heidi, samankaltainen, puolta pienempi vain on tuo kuvassa ja viininkäymispullo, mutta ota ihmeessä oma AIV-pullo käyttöön! Kuulostaa loistavalta uusiokäytöltä, löytyy samankokoinen itseltäkin, ihania ovat :)

  VastaaPoista