torstai 19. heinäkuuta 2012

Asuntomessut

Pääsimme käymään miehekkeen kanssa Asuntomessuilla Tampereella oikein kutsuttuina pressipäivänä, joten täytyihän sitä ehdottomasti lähteä. Aamun kaatosateesta huolimatta messut olivat suorastaan yllättävän mainiot näin vanhasta pitävän makuun. Aivan joka-ikistä taloa ei jaksettu kiertää mutta hyvin monta kuitenkin.

Tässä olisi siis luvassa runsaasti inspiraatiota, meidän kiinnostuksen herättäneet parhaat palaset, ollos hyyvä! 

Vanhan tavaran kierrätys tai sen henkinen sisustus teki parhaan vaikutuksen tottakai, muina voisin mainita viherseinä, kekseliäät taulut, ulkomateriaalit sisäseinissä ja mitä kaikkea muuta, kuvista ne toivottavasti löytyvät teillekin ihailtavaksi, parhaiten tottakai paikan päältä.

Nyt täytyy rientää taas remontin ja kirjan teon pariin, joten jätän teidät kuvia ihailemaan ja jos ihmettelette mikä kuva on mistäkin kohteesta niin kuvan nimi kertoo sen, helppo merkata vaikka itselleen muistiin.

Mukavaa torstaita ja aurinkoa!
We visited the house-fair which is held at Tampere this year and here are some of the decor-details that we felt were the most inspiring out of the huge selection. 
 
Now I must dash to continue our renovation, have a very nice Thursday!

9 kommenttia:

 1. Kerrassaan ihania otoksia, juuri niin minunkin makuun. Kiitos tästä, kun en itse pääse katselemaan!

  VastaaPoista
 2. Varteenotettavia ideoita! Täytyy pitää mielessä itsekin!

  VastaaPoista
 3. kiitos ihanista kuvista,monta yksityiskohtaa menee toteutettavien listalle:)!!

  VastaaPoista
 4. Inspiroivia kuvia! Eivät olleet asuntomessut menolistallani, mutta nyt täytyy kyllä harkita asiaa.

  VastaaPoista
 5. Hyvä kun oli iloa ja hyötyä monelle :)

  VastaaPoista
 6. Oletpa tallentanut hyviä vinkkejä! Kiitos! Messut on vain viiden kilsan päässä meiltä, mutta luulen ettei vanha jaksa enää lähteä kierrokselle..

  VastaaPoista
 7. Harmittaa etten ehdi asuntomessuille, mutta tuo vanha ovi sängyn päätynä on mieletön idea:)!!! Täytyypä laittaa korvan taakse.

  VastaaPoista
 8. On mielenkiintoista seurata miten ihmiset inspiroituvat erilailla asuntomessuista. Yritän itsekin päästä ne katsastamaan...

  VastaaPoista
 9. olen aivan ymmyrkäisenä !!! kaikki kymmenet blogit, jotka olen kahlannut näiden asuntomessujen merkeissä, ei ole todellakaan sykähdyttänyt... design lampusta toiseen ja uusimmasta materiaalista uudempaan..?? hämmästyin että näissä taloissa on jotain vanhaa ja sielukasta, ettei se 600 euron lamppu ole päässyt paraatipaikalle isossa, valkoisessa huoneessa jossa on 34 kappaletta ikkunoita. KIITOS ! näistä ihastuttavista kuvista. Uskallan ehkä jonain päivänä lähteä asuntomessuille. marjo

  VastaaPoista