keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Kehyksistä

Tämä mietelause oli aivan pakko saada työpöydän ylle, kun sen ensimmäisen kerran näin englanninkielellä niin tiesin että nyt löytyi hyvä. Ja tottakai suomeksi. Laitoin sen nopeasti vain tähän magneettitauluun jonka väsäsin viime kesänä vanhasta kehyksestä.
Kehykset ovat minulle kyllä ehdottomasti sellainen pehmeä kohta ja taidan keräillä niitä joskus fanaattisella innolla.

Onhan niistä  väsätty yöpöytätauluja Vintagen viemää-kirjassa...

ja ripustin muutamat seinää koristamaan nopeana ryhmänä. On monta muutakin kehys-ideaa, tuolla Patinaa-palstan puolella tällä kertaa, klik-klik tästä pääsee katsomaan!

What to do with old frames, quick and simple, go check the ideas out at Patinaa-column, here!

10 kommenttia:

 1. Tässä taannoin oli kierrätyskeskuksen ilmaiskopassa nippu kehyksiä, toisn irti toisistaan ne osat. Nappasin silti mukaan kun olivat vielä kauniitakin.
  Hyvä teksti taulussasi.

  VastaaPoista
 2. Juuri oikea teksti minulle tuossa taulussa. Monena iltana ajattelen juuri noin - ja kun olen vielä iltauninen.... :-)

  VastaaPoista
 3. Näin opettajana minua kiinnostaisi nähdä kokonaisuudessaan tuo geometria juttu joka on taulun taustalla, viitsisitkö joskus vilauttaa?

  VastaaPoista
 4. Osuu ja uppoo tuo teksti kehyksissä :D Taidan napata idean mukaan, kiitos :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat kehykset ja mahtava teksti!

  VastaaPoista
 6. Hurmaava taulu:).Tuo sopisi meillekin,varsinkin kun allekirjoittaneella joskus lipsahtaa iltapäivän puolelle yöpaidassa...

  VastaaPoista
 7. Katja, no näin kannattaa, ja saahan ne aina yhteen takaisin, sekametelikaupoista saa sellaisia parin euron kapistuksia kuin kulmapuristimia, niin tulee kiinnitykset suoraankin :)

  Irmastiina, teksti oli kyllä just mieleinen, taidan tehdä pari lisääkin!

  Pami, tuntui että juuri tuota tarvitsisin että voisi hymyillä itselleen siinä vaiheessa kun stressaa liikaa jotakin keskeneräistä :)

  Sini, onkin kuvattu kyllä, löytyy tuolta viime vuoden toukokuun arkistosta kun esittelin tuon taulun alla olevan lokerikon kunnostuksen :)

  Marjukka, ollos hyvä!

  Kirsikka, kiitos kiitos :)

  Mamma A, nehän on parhaita päiviä kun voi hengata pyjamissa, pitäiskin yrittää ottaa yksi sellainen lomapäivä oikein huolella.. ;)

  VastaaPoista
 8. Hei! Työskentelen Indiedays-portaalille. En löytänyt meiliosoitettasi blogistasi, ottaisitko minuun yhteyttä osoitteeseen sara.jarvi@indiedays.com.

  VastaaPoista
 9. Kiitos näistä ihanista kuvista ja etenkin kierrätysaiheisista ideoista! Tämä on mahtavuutta!

  VastaaPoista