tiistai 12. huhtikuuta 2011

Paitatyynyt ja 101

Raidat on nyt niin mieleen, sanotaan vaikka että heh, kuuminta hottia, ja parhaat ovat raikkaat paitaraidat ja siniset sävyt. Hyvä kun kävimme kaapit läpi ja veimme UFF:in laatikkoon vaikka mitä sillä samalla valikoin kaikki miehekkeen ei-kivat-tai-liian-pienet-ja-ei-mieluisat-paidat uusiokäyttöön.

Yksi näytti tuolta aivan aluksi...

Hain Eurokankaasta myös paitakangas-laarista tyynyn kokoiset palaset erilaisia parilla eurolla, ompelin osaan nauhat, osaan napinlävet ja käytin äidin perintönappeja kaikkiin.

Ja niistä syntyi parhaat makuuhuoneen tyynyt ikinä, röyhelöisen tyynyn teinkin jo vähän aikaa sitten ja sen teko-ohjeet löytyvät täältä.

Ostin samalla pikku palan Amy Butlerin kangasta kun oli niin mukava kuosi (tuossa vasemmalla) mutta kaikkein mieluisin tuli tuosta toisesta, johon väkersin (vaikka on muuten epämieluisimmat ommeltavat minusta ikinä) tiheän rivin napinläpejä. Tuli tuollainen tineK-mainen tyyny. Hinta kankaalle Eurokankaan laarista sellainen 1,50 e.


Pääsin myös kertomaan muista oman mielen kuuminta hottia ja nappi-jutuista 101 ideaa-lehden palstalle, joka löytyy uusimmasta lehdestä!

12 kommenttia:

 1. tosi kivoja ja nättejä tyynyjä olet tehnyt! Minulla on jemassa ohje tilkkupeitoon kauluspaidoista, ehkä joskus... :)

  VastaaPoista
 2. Hienoja tyynyjä, hyvä kierrätysidea myös! Pitänee laittaa miehen paidat kiertoon...

  Sari Puumulista

  VastaaPoista
 3. Ooh, niin kauniita tyynyjä! Sinä se osaat ja keksit, ei voi kuin vilpittömästi ihailla (ja varastaa idean tai kaksi ;)

  VastaaPoista
 4. On kivoja. =)
  Olen käyttänyt miesten paitoja kanssa tyynyihin kun saa nopeasti valmista. Napit ja kaikki jo valmiina.

  VastaaPoista
 5. Ihana idea raikkain kuvin tarjoiltuna. Kiitos!
  ... nyt saa kyllä mies pitää paidan liepeistään kiinni.

  VastaaPoista
 6. No niin matkin kyllä ja 101 ideaa luettu tarkkaan sinunkin osalta!!:)

  VastaaPoista
 7. Nyt taitavat monet miehet joutua pitelemään paidoistaan kiinni, nämä raidat on kyllä niin kesän aineksia. Taidan joutua tekemään itsekin lisää :)

  JohannaMaria, kiitos, no mutta tästähän sitä sitten kokeilemaan, vinkkaa vaikka tännepäin kun jos teet itsekin, mukava on nähdä!

  anrinko, niinhän tässä juuri tehtiin. Tekstissä koko tarina...

  Villa Haikara, ollospa hyvä, ei muuta kuin rankkaamaan miehen paidat, erityisesti kulunut kaulushan on jo heti syy omia paita omiin juttuihin, eikös? ;)

  selma, hienoa hienoa!

  VastaaPoista
 8. Mielettömän simppeliä, kun on napituskin jo valmiina.

  VastaaPoista
 9. Onnea kirjasta! Ihana!
  Bongasinkin sinut lehden sivulta, ostaessani Kotivinkin 101 ideaa lehden. Siitä inspiroituneena väkäsin oman haasteen. Ota haaste vastaan jos haluat. :)

  http://missmoonbeam.com/sisustus/sisustus-ostokset/37-6-ihanaa-ja-yksi-turhake.html

  VastaaPoista