maanantai 11. huhtikuuta 2011

Viikko yhdessä hetkessä

Viikko hurahti nopeasti ihan huomaamatta melkein, joten ajattelin kuitenkin vielä jaata ne parhaimmat hetket!

Ruoho jonka istutin kasvaa aivan kohisten, monta milliä päivässä


Super-öky-herkku Panettone perjantain karkkipäivän sallituksi makeaksi oli kauan kaivattu, Aku Ankan sanoin, tavaratalo Tukkimiehestä Huhhuh-päiviltä kotiin haettu (keksittekö jo mitkä päivät?)


Samoilta huhhuh-päiviltä nappasin mukaan upeat, siis ihan pysäyttävän upeat liljat halvalla, oli täysi yllätys kuinka kauniit kukat sieltä nupuista alkoikaan kuoriutumaan. Näissä on, näin kauniisti sanottuna, aivan uskomattoman voimakas tuoksu, voisi sanoa että pökerryttävän tainnuttava. Mutta ei se mitään kun ovat niin tavattoman kauniita! 


Oi, oi, melkein viikko jo ostosta ja näyttävät aina vain paremmilta...


Ja vielä viikonloppuna oli paljon ystäviä vieraina, ja sitten muuten pelattiin, nimittäin lautapelejä oikein urakalla. Mehän vähän ikäänkuin keräämme näitä, mielenkiintoiset kaupoista ja harvinaiset edullisesti kirpputoreilta. Oli muuten loistavaa, pitkästä aikaa! Vinkkinä hyvistä lautapeli-apajista voin antaa Hämeenlinnasta löytyvän Lelushopin, on mistä valita ja erikoisuuksiakin löytyy. 

Huomenna se lupaamani inspiraatio, nyt nyt varmasti!

Ja on tällä viikolla luvassa muutakin....

The week flew by, but here are the best highlights: the barley I sew is groing like crazy, the panettone we bought was the super-delicacy of the week and the fabulous lilys I found really cheap surprised me totally when the buds opened. Oh how unbelievably beautiful and also what a strong scent! Weekend was reserved for friends and board games, lots and lots of board games, it was tremendously fun, recommend it to everyone!

9 kommenttia:

 1. Meillä oli kans hieman sama meininki lauantaina ... :)
  Tuolta kasasta bongasin neljä samaa peliä. Rappakaljan tahtoisin ja sitten sen uuden party aliaksen ! :) Onko sulla siitä kokemusta ?

  VastaaPoista
 2. Hyvä lautapeli ja hyvä porukka voittavat aina tv:n katselun.

  Laitoin just kirjastasi tilauksen menemään, tuskin maltan odottaa sitä.

  VastaaPoista
 3. Liljat on ihania! Just tänään kävin kukkakaupassa kyselemässä, mutta vasta huomenna saavat. Ihanaa kun koko koti tuoksuu parin liljanoksan vuoksi ihan kukkakaupalta. :)

  VastaaPoista
 4. Niina, en olekaan testannut party aliasta vielä! Alias on kyllä aina ollut mieleen, muistan kun päihitettiin siinä hyvän ystävän kanssa aina muut kun osattiin niin lukea nopeasti toisen elehtimistä :) Täytyykin etsiä tuokin käsiin!

  lotta, ovat kyllä :)

  Elsa, ehdottomasti voittaa, pelattiin sitten siihen asti kun jo simahdettiin täysin. Voi kiitos, toivottavasti on innostavaa luettavaa :)

  Sissi, totta, juuri sille tuoksuu, heti kotiovella asti :)

  Niina, joo, en odottanut yhtään näin uskomattoman värisiä ja vielä oikein röyhelölehtisiä, edullisesti sitä saa kuin lahjapaketin :)

  VastaaPoista
 5. Tuollainen lemuava kaunotar oli meidän kaksioon liian suuri persoona, mutta kun tökkästiin se paukkupakkasilla hankeen ikkunan alle, kesti kukinto pari viikkoa täydessä tällingissään.

  VastaaPoista
 6. Lautapelit tarttuivat silmiini! Meillä on nimittäin vähän sama vika (=minulla) Ehdoton suosikki on Catanin uudisasukkaat! Jos teillä ei vielä ole, suosittelen etsimään käsiin. Merenkävijät -lisäosa kaveriksi ja sitten on kivaa.

  Sinulla on hieno blogi & piristävät jutut! Kiitos!

  VastaaPoista
 7. Voi elämän kevät, ku sulla on ihana astia tuolle ohralle! Mulla on samaa sarjaa pesuvati, johon laitan kesäkukkia, mutta tuo on kerta kaikkiaan ihanan mallinen!

  VastaaPoista