tiistai 26. toukokuuta 2009

Pieni suuri kunnostus

Vielä viime vuonna pyykinkuivausteline pihassa oli aika surullinen näky, pinta niin hurjassa ruosteessa että ensimmäinen ajatus oli että saakohan tästä enää toimivaa. Eihän se sitten ollut kuitenkaan kuin pintaruostetta, se vaati rälläkän, kunnon hiomalaikan, kuulosuojaimet ja hengityssuojaimen sekä useita tuntia tikkailla koikkarointia että telineet saatiin puhdistettua perusteellisesti. Oli minullekin ensimmäinen kerta rälläkän kanssa, loppujen lopuksi aika palkitsevaa hommaa, viime kesän harvoja hellepäiviä oli ihan mukava käyttää tähän hommaan.

Kummatkin telineet maalattiin vaaleanharmaalla Miranolilla, kestää ainakin säitä tulevaisuudessa, tolpat ovat nyt niin säihkyvät että ensimmäisenä tuli miehelle mieleen että josko vaikka jalkapallopeli kavereiden kanssa...

Sopiihan se siihenkin, narua tähän valtavaan kuivaustelineeseen meni useampi rulla, tolpat ovat nimittäin n. 10 metrin päässä toisistaan, joten kyllä tähän mahtuu pyyhkeet vaikka kaikki kerralla jos tarvitsee. Pieni, suurenkokoinen muutos, ihana on saada kesän tuoksuisia liinavaatteita kaappiin.

7 kommenttia:

 1. Hieno teline! Meille pitäisi saada uusi teline, sillä vanha jäi lumen alle viime talvena ja meni umpisolmuun...

  VastaaPoista
 2. Hienon työn teitte laittamalla vanhan kuntoon. Ja kauniit pyyhkeet :).

  VastaaPoista
 3. Hienosti kunnostettu teline! Meillä pyykinkuivaus tapahtuu pihalla seuraavan kerran vasta syksyllä pihalla. Mies kun on niin allerginen siitepölyille. Sinä "saat" pitää kunnon pyykkäyspäiviä kun tilaa on noin ruhtinaalisesti ;)

  VastaaPoista
 4. Ah vau! Tuollainen pyykinkuivauspaikka on varsinainen unelma! Miranolille on joskus käyttöä vaikka joskus sen nimi on kuin kirosana, etenkin kun kohteena on joku vanha kaunis huonekalu joka on pilattu kyseisellä värillä... ;)

  VastaaPoista
 5. Mari, umpisolmulle :D Taisi olla hurjat lumikinokset! Huomasin muuten kauniin mallin tuolla http://johanna-vintage.blogspot.com/

  Pellon pientareella, pyyhkeet löytyivät armeijan ylijäämä-myymälästä, aina kunnon pellavaa ja minihintaan :)

  Kati, meilläkin koivu vaivaa miestä, onneksi on jo täällä lopuillaan. juu, onhan se aurinkoisina päivinä aika mukavaa kun kuivaa niin mukavan nopeasti ;)

  Kamomilla, samaa mieltä, Miranoli käy vain metallille ja mieluusti vain ulos, muuten on kyllä ehdoton ei. Perinnemaalit rokkaa ;)

  VastaaPoista
 6. Olette kyllä aika sissejä... tuossa oli kyllä varmasti hommaa!

  VastaaPoista
 7. Voisin kuvitella, että meillä nuo ainakin toimisivat jalkapallomaaleina ;D

  Ihanat pyyhkeet!

  VastaaPoista