maanantai 23. helmikuuta 2009

Valoa
Valaisimet vanhalla värillä ja jo hiottuna

Ostin sisustusliikkeen aleesta valaisinkupuja, tai siis, ihana siskoni raahasi minulle kun pyysin toisesta kaupungista kun edullisesti sai. Näin heti että keittiöön nämä kuuluisivat, mutta tuunata täytyy. Vaaleansininen väri voisi sopia jonnekin muualle, mutta tähän tapaukseen tarvittaisiin vanhaa vihreää. Perus puolihimmeä kalustemaali oli metallille sopivaa ja on helppoa maalia käytössä. Mieheke hoiti asennuksen kun minä avustin sivusta ja vihdoin lähti kauhea loisteputkivalaisin pois katosta, latistava valo tuntui kylmältä ja lamppu toimi kuin ötökkä-ansana, ei kiva. Lopputulos vallan mainio.

Niin, ja tässä käytettiin myös kierrätysperiaatteita, lampunkannat ovat vanhoja pakeliittikantoja jotka ovat löytyneet kierrätyskeskuksesta ja kattoon tuleva kupu on myös vanha, eräästä vanhasta 60-luvun loisteputkivalaisimesta joka irrotettiin alakerran asemapäällikön huoneesta.

1 kommentti:

  1. Kivat lamput olette löytäneet ja sopii varmaan tuunattuna paremmin teille.Laitapa kuvia koko keittiöstä.Mielelläni muuten kin teillä "kyläilen".Teillä aivan ihana remonttikohde kodiksi.

    Minun sivuillani menossa arvonta.Käyppä kurkkaamassa.Moikka.

    VastaaPoista