maanantai 23. helmikuuta 2009

Keittiötä


Muutama lisäkuva keittiöstä, on monenmoista projektia tänne vielä tuloillaan ja melkein kaikki yhtä aikaa kesken. Kun siirrämme nyt putkiremonttia kesää kohti niin on silti mukava vähän laittaa mukavammaksi sisustusta keittiössäkin, asutaan rauhassa ja katsotaan mikä kohta todella tarvitsee muutosta.

Pöydän jalat on vanha pirtinpöydän runko isäni kotitilalta jonka puhtaaksi hiomisessa olikin kova urakka sillä mummoni oli muinoin maalannut sen järeällä lattiamaalilla joka ei meinannut lähteä suosiolla irti. Pöydän kansi on isäni tekemä, sopivan kokoinen edelliseen asuntooni, toimii nyt hyvin aamupala-tarpeissa. Vanha sivupöytänä toimiva kaappi odottaa myös pientä korjailua, mutta on jo käytössä ja alkuperäinen väri on niin piristävä. Osa pulloista mahtui vanhaan työkalupakkiin, näihin olisi aikomus kesällä tehdä mehua ja laittaa jäitä pakkiin ja ei muuta kuin ulkojuhlat kehiin.

5 kommenttia:

 1. Tykkään,tykkäänpä oikein kovasti.Kiva pullorivi pakissa.Mulla vain yksi tuollainen pullo.Kaappikin on tutun oloinen.Lapsuuden kodissa oli,mutta eihän niitä osattu tuossa 60-70 luvulla arvostaa,vaan pistettin nuotiolle.Harmi ja huokaus...

  VastaaPoista
 2. Ja minä enempikin kuin tykkään.

  VastaaPoista
 3. Vahingossa eksyin sivuillesi, ilokseni. Lapsuudessani leikin talossasi usein.Radan toiselta puolelta jo tuolloin lapsena ihailin asemaa,jotakuinkin pääovesi kohdalla olevasta talosta jossa on yläkerrassa "kaari ikkunat". Hauska seurata kuinka remonttinne edistyy.

  VastaaPoista
 4. Kaappi on hieno, tykkään väristä! Ja siihen sopii nuo alla esitellyt lamput niin hyvin.

  VastaaPoista
 5. Pikkubertta, tuokin oli meille tullessaan niin likainen että oli jo maannut jo pitkään jossain kasassa unohdettuna.
  Kiitos Sussu ja Merja!
  Outi, sattuisiko leikkitoverin nimi olleen Taina? :) Meiltä löytyy yläkerran sivuhuoneesta vaikka minkälaisia lyijykynä-kirjoituksia muistoina edellisistä lapsiasukeista, tainnut olla mukava paikka leikkiä majaa.

  VastaaPoista