lauantai 21. helmikuuta 2009

Tahtoo tehdä ja puuhata


Remontti ei etene kun on töissä kiirettä ja kotona ei vähään aikaan saa mitään tehtyä kun flunssa iskee voimat polviin, mutta nyt ei tahdo enää olla paikoillaan. Projekteja ja tuunauksia on pitkin huoneita levällään ja jotain näkyvääkin pääsee taas kuvaamaan.

Vanha työväentalon naulakko pääsi miehen ansiosta olohuoneen seinälle ja toteutin kauan jo mieltä houkuttaneen idean satiininauhoista taulujen kannakkeina, saa näkyä ja voisi olla vielä huomattavan leveämpääkin. Ehkä jotain vielä voisi naulakkoon ripustella mutta löytykööt ne tavarat sitten vähitellen, kuva oli jo pakko ottaa.

6 kommenttia:

 1. Hauska idea.
  Hiihtolomalla ajoimme Suomea etelästä pohjoiseen ja takaisin. Matkalla haimme harrastukseemme kuuluvia geokätköjä ja taas tuli nähdyksi monta rautatieasemaa. Lähes jokaiselle Suomen rautatieasemalle ja kirkolle on tällainen geokätkö piilotettu, joten vuosien varrella niitä on nähty melko monta erilaista. Teidän asemalla ei kätköä taida olla? En ainakaan muista koskaan käyneeni. Ps. oma flunssani alkaa jo vihdoin parantua.

  VastaaPoista
 2. Kiva idea.Niin sitä syntyy kaikenlaista kun malttaa "muhitella"aikansa.Kurkkaapa minun sivuille,niin näet mitä minä olen tänään "tuunaillut"

  VastaaPoista
 3. Varteenotettava juttu, tuo satiininauhoilla ripustus.

  Kivaa että otit kuvan, olen käynyt jo kurkkimassa että joko on toivuttu...

  VastaaPoista
 4. Tilu, kyllä on myös tällä asemalla geokätkö. Hyvä että on sielläkin flunssa alkanut jäämään alakynteen.

  Täällä alkaa pöpö vihdoin taintumaan, kiitos bertta vinkistä, täytyykin käydä vierailemassa blogissasi kunnolla paremmalla ajalla :)

  VastaaPoista
 5. Hei!
  Käytän tuota ideaa omissa tauluissani. Vinkkivinkkinä: Laita ripustimeksi tukevaa rautalankaa ja tuo nauha siihen päälle vähän löysemmälle, niin se pääsee paremmin oikeuksiinsa.
  (Saako sivullinen vinkata -ethän tykkää huonoa?)
  Teillä on ihana koti. Huokailen täällä...

  VastaaPoista
 6. MariaK, kiitos vinkistä, saa tottakai vinkata! Apujen kanssa tulee parempaa, täytyykin kokeilla rautalankaa, pelkäsinkin että jos nauha taipuu liikaa ja vetää itsensä kunnolla ryttyyn, ei ole vielä niin käynyt, ei ole kyllä olleet vielä kauan testauksessakaan, joten kokeilen vielä rautalangan kanssakin :)

  VastaaPoista