torstai 12. helmikuuta 2009

NykyaikaaKuvat ovat vuoden 2007 lopulta, sinä talvena lumi ei maassa pysynytkään. Rakennukset saivat kunnostusta osakseen ja uuden maalipinnan 2004 ja ovat säilyneet hyvin ryhdissään, joten ulkopuolisille osille ei ole kiirettä huolehtia remonttia. Kivijalka on aina saanut hengittää asemalla ja runko on pysynyt terveenä. Makasiinin matalampi osa on rakennettu jälkeenpäin ja koko rakennus on kylmää tilaa.

5 kommenttia:

 1. On teillä vaan komeat rakennukset. Tuo asemarakennuskin on aivan kartano. Hienot piharakennukset, joihin voi joskus keksiä vaikka mitä toimintaa. Rakennuksille onneksi, kun ovat saaneet teidät omistajaksi pitämään huolta ja remppaamaan.

  VastaaPoista
 2. Tilu, toiveena tosiaan olisi että saataisiin makasiiniinkin taas toimintaa joku päivä, vaikka makasiinitanssit :) meille onkin valtava ilo pitää näistä huolta.

  VastaaPoista
 3. Kiva vertailu historian ja nykypäivän välillä.

  Kun meillä oli talo 20-luvulta, harmittelin aina ettei siitä ollut meillä mitään vanhoja kuvia. Olisin niin mielellään nähnyt millainen talo oli silloin ennen..

  Onnekkaita olette siis kun aseman historiaa on hyvin kuvattu!

  VastaaPoista
 4. Jo toinen todella mielenkiintoinen blogilöytö tälle aamulle!
  Upea talo ja rakennukset!

  Itse haaveilen samankaltaisesta projektista, mutta myynnissä on todella vähän sopivia kohteita...Myimme juuri rintamamiestalomme, koska se oli mielestäni liian uusi.

  Iloja remppaan!

  VastaaPoista
 5. Merja, nämäkin kuvat ovat löytyneet paikallisten asukkaiden kuva-arkistoista jotka koottiin yhteen kirjoiksi. Taitaa talojen historiatkin paljastua ihmisten kuvarasioista ja albumeista.
  Sari, Hattulassakin on paljon oikein vanhoja taloja jotka odottavat oikein kunnostajaa, mm. Parolassa vanha asemanseudun kauppa jossa olisi kyllä työtä mutta myös neliöitä.

  VastaaPoista