lauantai 14. helmikuuta 2009

Leikekirjasta
Viikonlopun johdosta muutama aukeama leikekirjasta. Tämä kirja kasaantui jo pari vuotta sitten ja valtavat pinot leikkeitä odottavat liimaamista toiseen kirjaan. Olen aika näpertelijä luonteeltani vaikka haluaisin olla useammin ronskin suuripiirteinen. Mutta näitä leikatessani näpertelijä minussa ottaa ylivallan. Tämä on kovin terapeuttista.

10 kommenttia:

 1. Kiva blogi sinulla ja paljon kauniita kuvia! :) Minulla odottaa myös suuri kasa lehtiä, jotka olisi tarkoitus leikellä jonkunlaisen kirjan muotoon. Kunhan innostun niin eiköhän se siitä, alkuun on vaan vaikea päästä. Mukavaa ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 2. Oi miten hieno leikekirja! Minulla on samanlainen apuna remppahommissa... Ei kaikkia ihania ideoita muuten muista. Mielenkiintoinen blogi muutenkin. Palaan uudestaan!

  VastaaPoista
 3. Hyvin visuaalinen ja kauniisti sommiteltu on leikekirjasi.

  Minulla on myös valtava määrä lehtiä. Leikkelyprojekti on vielä alussa.. odottaa inspiraatiota..

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihanat sivut. Wautsi. Olipa hauskaa löytää tämä blogi vanhana Parolalaisena :D

  VastaaPoista
 5. Onpa huolellisesti tehty leikekirja. Ilo silmälle!

  VastaaPoista
 6. Kiitokset kaikille näin yhteisesti kauniista kommenteista ja täydellisen myöhästynyttä ystävänpäivää, poissa ollut kun flunssa kaatoi ihan nurin. Ehkä sitä voisi silti vähän lehtiä leikellä :)

  VastaaPoista
 7. Wau, on kyllä hienoin leikekirja, jonka olen nähnyt; ollut melkoinen näpertäminen! Ja mitä ihania värikkäitä kokonaisuuksia, nam! :P Mä en ikinä raaski leikellä lehtiä, pitäiskin ottaa vinopino kopioita. Mulla on kyllä netistä kaiveltuja inspiraatiokuvia tietokone pullollaan:)

  VastaaPoista
 8. Upea leikekirja! Saako udella millä alalla olet?

  VastaaPoista
 9. Possumamma, kiitos kovasti, tämä näperryshimo on minulla ihan kroonista välillä ;) Leikkaan lehdistä aina vähän ajan päästä kaiken irti mikä vain mitenkään voisi toimia leikkeissä tai inspiraationa, väriläntit, tavarat, kokonaisuudet, tekstinpätkät ja kiinnostavat reseptit. Uusia lehtiä tulee niin tiheään, tietokoneelta löytyy minultakin valtava kansioiden arkisto täynnä lisää ideoita! Voihan idea sentään :D

  Flora, kiitoksia, olen muotoilija koulutukseltani, näiden sivujenkin kanssa piti muka niin tarkkaan suunnitella kokonaisuus ennenkuin annoin itseni liimata niitä paikoilleen ;D

  VastaaPoista