tiistai 24. helmikuuta 2009

Kapsäkki ja muita aarteitaViikonlopulla lähdimme kirpputoreja kiertämään naapureiden kanssa Hämeenlinnaan ja Riihimäelle asti ja aarrearkuilta tuntuivat kaikki paikat missä kävimme. Yksi löytyneistä aarteista oli tämä jättikokoinen vanha nahkainen kapsäkki, joka on niin paksua nahkaa että hyvä kun saa läpät taivutettua kiinni. Tämän kanssa olisi mukava matkustaa, ainakin kuvitelmissa sillä painoa on jo tyhjänäkin kohtalaisesti.

Peltilaatikko menee taas tähän kannellisten rasioiden maniaan jota poden. Karahvikorkit odottavat että käytän magiaa ja taion niiden pullot kirkkaiksi siitä vaaleasta härmästä mikä on iskenyt niihin näin vanhalla iällä. Saas nähdä onko tiskikoneaine ja kirkaste se paras apukeino...

Valaisimia etsiskelemme erityisesti tällä hetkellä kaikkialle taloon sillä niitä meillä ei kertakaikkiaan ole. Tämä ehkä noin 40-luvulta oleva vanha messinkinen jalkavalaisin, tarjoaa valoa nyt olohuoneen nurkassa.

11 kommenttia:

 1. Onpa hauskaa, kun löysin viehättävän blogisi! Jään mielenkiinnolla seuraamaan remonttia :)
  Peili on upea!!

  VastaaPoista
 2. Voi juku, asema oli meidänkin haaveissa joskus! Ovat tosi hienoja.
  Hauska päästä seuraamaan teidän asemaprojektia!

  Hienoja aarteita!

  VastaaPoista
 3. Tuttuja elementtejä;
  juuri samanlainen kultaraaminen kipsipeili on vanhemmillani. siihen kuuluu myös kaksi sivupeiliä, tosin en ole nähnyt niitä enää vuosiin.
  Ja ihan samanlaisen venakkohuivin ostin juuri kirppikseltä.

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Hieno tuo sinun nahkainen kapsäkkisi. Minä löysin joku aika sitten kirppikseltä ihan samanlaisen peilitarjottimen kuin sinulla tuon peltilaatikon päällä.

  Kirsi

  VastaaPoista
 6. Annika, todella mainiota että kävit ja jätit kommenttia.
  Leena, kiitoksia, asemiahan on yhä myynnissä :)
  Liivia, tuo kipsipeili on mukavan krumeluuri mutta ei sentään liian. Nuo venäläishuivit ovat kyllä ihania, äitin perintönä löytyy vielä mustanakin.
  Kirsi, peilitarjotin olikin mukava uusi tuttavuus.

  VastaaPoista
 7. Niin monta ihanaa postausta tullut viime käyntini jälkeen. Täytyy tihentää.

  Kaunis ruusuhuivi, ihana kultapeili, ja tuo kapsäkki vasta kuulostaakin mainiolta.

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Mies vieläkin välillä intoilee asemista, mutta minä olen varmaan juurtunut tähän nykyiseen taloon. En haluaisi muuttaa enää, vaikka tilaa voisi kyllä olla enemmän.

  VastaaPoista
 10. Ihania aarteita olet löytänyt.
  Oletko muuten vierraillut www.anno.fi sivuilla.Sietltä löytyy kaikkea vanhaa tavaraa.Varmaan
  jotain teidänkin "Asemalle"

  Aurinkoisia kevätpäiviä.

  VastaaPoista
 11. ilona, hienoa että tulit uudemman kerran :)
  pikkubertta, annolla ollaan käyty useamman kerran paikan päällä ja tyhjin käsin ei olla lähdetty, mainio paikka, voi tehdä löytöjä, kannattaa tarkkaan katsoa kuinka rankkaa projektia on valmis tuunaamaan. Jos lähtee paikan päälle kannattaa sopia etukäteen ja hienoimmat kuteet ei ole paras vaihtoehto, tavarat ovat kaikki ulkovarastoissa ja vanhoissa aitoissa ynnä muissa sellaisissa.

  VastaaPoista