perjantai 30. huhtikuuta 2021

Jotakin vaaleanpunaista

Meille muutti jotakin vaaleanpunaista, eikä vain yksi vaan kaksi kaveria. 

Se oli rakkautta ensisilmäyksellä ystävän ihanassa putiikissa Vintagevintillä kun nämä siellä näin tai oikeastaan ensin hänen instassa ja se oli sitten menoa. Ei meillä ollut missään suunnitelmissa tarvita kahta sohvaa lisää, kreisiä mutta ne tulivat uniin asti ja tiesin että nyt toteutetaan samettiunelmia. 

Ihan mahtavan mukavat! Seikkailevat nyt toistaiseksi ruokailuhuoneessa ja ihan kuin niiden aikaisempi omistaja olisi pitänyt ne jossakin naftaliinissa, sillä ei näy kuluman kulumaa eikä ajanhammasta. 


Näin karvaisien elukoiden kanssa, sametti tuntuu hullun valinnalta mutta karvat lähtee yllättävän helposti kostutetulla liinalla. Nyt näille sohville on jo monta nurkkaa suunnitteilla ja keskellä ruokailuhuonettakin on tosi hyvä!

Ihanaa vappua ja viikonloppua ❤

Something vintage, blush and velvety moved to our home. Not just one, but two sofas! These treasures came to a dear friends vintage boutique Vintagevintti and I knew I could not resist, so here they are. 

For now, these most comfortable ever treasures are smack bang in the middle of the dining room and that is good. 

Have a lovely weekend!


5 kommenttia:

 1. Aivan ihanat sohvat. Minulla haaveissa tummanvihreä samettisohva :)
  Kivaa vappua sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tummanvihreä olisikin aivan käsittämättömän hieno! Pitkään olen haaveillut tummanvihreästä plyyshi-kuviomatosta, vielä ei ole kävellyt vastaan :D

   Poista
 2. Ihanat sohvat <3 Kaunis vaaleanpunainen väri. Sametti on hyvä pintamateriaalina - tuntuu miellyttävältä ja se on tosiaan helppo puhdistaa.

  VastaaPoista