lauantai 2. maaliskuuta 2019

Saareke! osa 2


Aseman kakkoskeittiö vanhassa pakaasihuoneessa sai piristystä saarekkeella. Pöytä on kyllä hurjan suuri tähän tilaan mutta niin ihanan iso taso ja kaunis kuin mikä. Katsotaan toimiiko se, täytyy testata!


Pinnasta tuli kevyellä vahauksella todella viehkeä ja toivottavasti koivupöytä pysyy vaaleampana tällä käsittelyllä. Eilen postailinkin tuunauksesta, lue siis siitä lisää täällä

Kaveriksi saarekkeelle löysin vanhan marmorinpalan, kamalan painavan ja se oli kamalan likainen. Mutta sain kaiken lian ja jäkälän (!) pois puhdistuskivellä, uusi ehdoton lemppari kaikkeen putsaukseen mihin ihmesienikään ei pysty. 
On se vaan niin ihana, mutta myös aika valtava. Näytän pian rakentuvaa keittiötä lisää, tasot ovat vanhoja kaappeja kaikki ja suunnitelma elää koko ajan, sillä keittiötä tehdään pikkuhiljaa ja budjetilla. Lattialle ei ole tehty mitään sitten massapäällysteen poiston joka tehtiin heti kun asema saatiin ja suopakuuraus on siihen suunnitteilla. Testattu on jo ja todettu että tämä lattia vaatii ankaraa kuurausta, eli kesähommia.

Laatikoihinkin mahtuu vaikka mitä, esimerkiksi muutama kymmenen kuppia jotka tuli kerran ostettu 10 senttiä kappale, eli siis eurolla 10 kappaletta. Nämä oli ihan huippuja meidän häissä, santsata toki vain sai usein. 

Näytän pian lisää rakenteilla olevaa keittiötä mutta nyt,
Ihanaa viikonloppua kaikille!

And this is how lovely the kitchen island looks now in the rustic station's downstairs to-be-kitchen. The marble piece is also old, and with a good washing with this eco-cleaning stone, I got all the dirt off. It even had moss on it, would you believe it.

I'll show you more of the room soon, but for now, have a great weekend!


7 kommenttia:

 1. Hurmaava kokonaisuus! Kiitos, kun jaat inspiraatiotasi meille lukijoille! Täytynee kipaista tuonne ullakolla katsomaan, löytyisikö sieltä jotakin tuunattavaa. Mietin, että vanhasta kirjoituspöydästä voisi tulla oiva saareke, kun sitä vähän muokkaisi tarkoitukseen sopivaksi. Laatikoita on ainakin reilusti. Kevättalvisin terveisin Tuija

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtava kuulla että inspiroi, kiitos! Toivottavasti pöytä toimii, kuulostaa heti huippuidealta :D

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana siitä tuli. Puhdistuskivi kuulostaa hyvältä, heti tuli mieleen muutama kohta tästäkin kodista, joihin tuota kiveä voisi käyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo puhdistuskivi on aivan ehdoton lemppari, posliinistakin saa mahdottomia pinttymiä pois ja täytyy pian näyttää miten sain konerasvankin pois muutamasta jakkarasta sen avulla, käsittämättömän hyvä aine :)

   Poista
 4. Onpa ihanaa tunnelmaa ja niin inspiroivaa seurailla näitä muutoksia<3 Puhdistuskiveen taidan tutustua lähemminkin - kiitos vinkistä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) On kyllä hyvä puhdistusaine, ja lavuaareihinkin mun suosikki!

   Poista
 5. Kaunista! Upeat jalat sun saarekkeellasi, pulleat hauskat pohkeet:)

  VastaaPoista