tiistai 30. lokakuuta 2018

Vuokra-asunto tarjolla!


Edit: Kiitos kaikille tiedustelijoille, vartiotupa on nyt löytänyt uudet asukkaat!


.
.
.
Nyt on vanhalla vartiotuvalla etsinnöissä uudet vuokralaiset tilavaan kaksioon nykyisten vuokralaisten paikkakunnanvaihdon vuoksi. Hirsinen 1890-luvun talo kaipaa asukkaita 78 m2 avaraan asuntoon, josta löytyy 2 h + k sekä eteinen ja kylpyhuone. Pihassa on vielä myös varasto ja liiteri sekä tilaa temmeltää, talo sijaitsee aivan omassa rauhassa vanhan puiston perällä suojaisessa omassa pesässään. 

Asunto vapautuu 1.12.2018 alkaen, tulisijat löytyvät joka huoneesta kuten sähköpatteritkin ja asuntoa lämmittää myös tehokas ilmalämpöpumppu. Asuntoon on vaihdettu uusi upea täyspuinen eristävä ulko-ovikin.


Tuttuja kuvia vuosien varrelta ja lisää kuvia asunnosta löytyy esimerkiksi täältä, tätä asuntoahan rempattiin kovasti kirjassa Sormustin ja Sorkkarauta. Korkeat huoneet, vanhat puulattiat ja kaunista patinaa riittää.

Jos ihastuit, et pelkää asua omakotitalossa, olet luotettava ja kaipaat rauhallista asuntoa hyvien kulkuyhteyksien vierestä, ota yhteyttä sähköpostiin, info(miukumauku)parolanasema(ja vielä).fi Lemmikkejä saa olla!

Sorry only Finnish this time, looking for new tenants for our apartment in our second house in the garden!

2 kommenttia:

  1. Mulla on haaveissa asua jossain tämän tyylisessä kun ollaan mieheni kanssa eläkkeellä...ihanan näköistä

    VastaaPoista
  2. Siinä on kaunis asunto. Meillä olisi etsinnässä vuokra-asunto Lappeenrannasta. Me olemme haaveilleet rivitalosta, mutta toisena vaihtoehtona olisi mahdollisesti luhtitalon alakerta. Olisi ihana sisustaa se samalla tyylillä kuin tämä on sisustettu.

    VastaaPoista