perjantai 26. lokakuuta 2018

Marmorivalaisimet


Joskus tuntuu siltä että mitä suurempi valaisin, sitä suurempi ilo mutta osaa se pienikin olla aikamoinen sydäntenmurskaaja. 

Löysin nämä marmoriset varjostimet kerran vanhan tavaran liikkeestä ja näin heti niiden piilotetun potentiaalin. Pesua vaativat ja aikalailla ajatustyötä että miten saan ne kiinnitettyä vanhoihin lampunkantoihin jotka olivat löytyneet jo aikapäivää sitten. Sähköammattilaisen kanssa niitä funtsin ja ratkaisu löytyi, sitten tarvittiin vielä samaa ammattilaista rakentamaan niihin uudet sähköistykset. 

Eivätkös ne olekin niin kaveria myyntitiskin kanssa aulassa? Ihan sydän läikähti kun ne saatiin paikalleen, aivan huiput. Nämä varjostimet ovat varmaan jostakin 80-luvun kattokruunusta jossa ne ovat sojottaneet kohti kattoa ja kun sen hahmottaa, niin sitä aivan hämmästyy miten erilaiselta ne voivatkaan näyttää näin. 

Alla tiskillä oleva vaasi on ihanan ystävän kokeiluvaasi johon hän ei ollut aivan tyytyväinen joten sain viedä sen kotiini. Olin päättänyt että näytän hänelle vielä miten upea se on. Ja kyllä se vaan komeelta näyttää järvikaislojen kanssa, niin kaveria että hirvittää.


Kyllä nyt kelpaa Joulumarkkinoilla moisten söpöstysten valossa pop-up-kahvilassa hengailla. 

Muuten! Jos sinulla löytyy tällaisia varjostimia tai valaisin jostakin päin huushollia jonka haluaisit myydä pois niin laita ihmeessä viestiä ja tarjoa minulle, yksi kappale ainakin olisi moisia varjostimia vielä hakusessa, info(miukuilu)parolanasema ja sitten piste ja fi.

I found these marble lampshades this summer from an antique store. They're not very old actually, probably from an 80s lamp but goodness how different they can look with these antique lamp holders that I already had in my stock. I saw the potential and then I just had to figure out a way to attach them to the lamp holders. A specialist electrician helped and constructed the new wiring in them and aren't they pretty as peaches above the old sales desk? 

Sometimes it is the tiny lamps that make the biggest impressions, so true. In love with these, just so much love.

10 kommenttia:

 1. Kyllä on suloiset pienet lamput!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl ne vaan toimii kuin junan vessa, söpö setti tuli, kiitos :)

   Poista
 2. Onpa kivat lamput tosiaan! Jäin oikein niitä tuijottamaan :) Ja toi vaasi on tosi hieno!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ja ihan samaa mieltä oon ystävän vaasista, ei meinaa hän vaan uskoa niin millään :D

   Poista
 3. tsekkaappa Osto-ja myyntiliike Tarvasjoki, joitain kupuja myynnissä. Lopettavat toimintaansa ja myyvät kaiken lopun pois. Facebookista löytyy.

  VastaaPoista
 4. Hienot kupulöydöt ja tuo vaasi on helmi.
  Kahvilassanne on niin kaunista:)
  Mukavaa sunnuntsita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kyllä tuo Mara on taitava keramiikan kanssa, mukavaa tätäkin sunnuntaita sinulle!

   Poista