keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Tauluja


Tauluhyllyt muuntautuivat aivan erilaisiksi savimaalin jälkeen olohuoneessa. Nyt ne sulautuvat seinään just niinkuin haaveilin ja vaihtuva taulukokoelma on niin kotonansa.


Piti räpsäistä kuva keskeneräisestä seinästä kun upea sävy muutti tunnelman huoneessa sitä mukaan kun maalaus eteni.Meillä on talvella verhoina vanhoja äidin pitsilakanoita jotka vedetään tuulella ikkunoihin eteen mutta muuten ei niin harrasteta verhoja. On ihanampaa kun valo saa virrata. Koirien mielestä olohuoneen iso ikkuna on tv ja sieltä tulee aina mahtavaa ohjelmaa. Jänikset on parhaita, niille täytyy haukkua ihan kilarina. 


Ja siitä välillä kilpaillaan että kuka ehtii ekana nukkumaan sohvalle kun siellä on tilaa.Tauluhyllyt on siitä ihania että esille saa myös tavaroita. 


Taulujen alla on sohva joka tuli pikafiksattua muutama vuosi takaperin. Ikivanha jousitus on mennyt nyt viimein rikki yhdestä kohtaa ja kankaassa on paikattava reikäkin. En ihan tiedä mitä sohvalle tekisi mutta olen niin tykästynyt puureunaan että en malta luopua tästä. Taidan paikata ja miettiä rauhassa minne sen sijoittaisi.


Olohuoneessa tekee mieli täyttää seinät tauluilla reilulla kädellä, asenteella enemmän on enemmän. Olen pehmona vanhoihin tauluihin joissa on patinaa ja jos hinta on ihanan tai suorastaan hassunhalpa niin haalin ne talteen. Yhdistelen sitten toisiinsa sitä mukaan kun löytävät paikkansa. Vähän rupuiset kehykset on ihania ja jos niissä on huonompi kuva sisällä niin eikun kuva vaihtoon. Ylimpänä on uusin löytö, ikivanha kartta jonka laitoin juuri vanhaan kehykseen. 

I'm filling up the living room walls with old pictures and new ones and mixing them as I go along. The clay paint changed the mood and now the picture shelves blend beautifully in the walls. The posters and old frames look more harmonious than before, just love the walls now.

9 kommenttia:

 1. Tosi hyvältä näyttää!! Noi tauluhyllyt on kyllä kivoja. Siellä onkin terhakka koirapari tarkkana ikkunan ääressä. Meillä kans koira seuraa luontodokumenttia ikkunoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Koirat ovat kyllä mahtavat, nyt ovat harjoitelleet verhojen avaamista ihan itse kuonolla kun tekee mieli katsoa luonto-tv:tä :D

   Poista
 2. Aivan mielettömän upean näköiset hyllyt!
  Sopivat niin täydellisesti seinää vasten. Kuvat koirista niin mainiot :D. Meillä saisi kuvan vaan häijyllä ilmeellä ulos tuijottavasta kissasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Kyllä meillä kattikin välillä venyttää itsensä tuohon sohvan ääreen, mutta se pitää enemmän ikkunalauta-tv:stä toisissa huoneissa :D

   Poista
 3. Ihailen noita teidän savimaalilla maalattuja seiniä ja tauluhyllyjä! Harkitsen itsekin maalaavani tapetin päälle savimaalilla ja nämä kaikki sun oh kuvat tässä ja edellisissä postauksissa vakuuttavat että hienoa tulisi! Kun vaan saan sekoitettua hyvän harmaan sävyn kanssa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä päivä päivältä enemmän inlove tuon savimaalin kanssa, olkkari on nyt jotenkin niin rauhoittava ja seinät syveni ja ja ja... ihan loistava, kannatan! :D

   Poista
 4. Ihanalta näyttää ja nuo hyllyt on kyllä tosi kivat! Suloisia on teillä vahdit:)♥ Mukavaa alkavaa kevättä!

  VastaaPoista
 5. Hei. Näyttää hyvältä! Mistä olet hankkinut nuo tauluhyllyt, vai oletko kätevänä tehnyt itse? Olen etsinyt "vanhan näköisiä" tauluhyllyjä, kun olen nähnyt vain noita hyvin modernin näköisiä malleja. Ihana blogi sulla!

  VastaaPoista