tiistai 21. marraskuuta 2017

Kaikkea kivaa ja kaunista


H-hetki on melkein täällä ja hyllyt alkavat olla mukavasti täynnä Joulumarkkinoita varten, säkkikaupassa odottaa säkkejä vaikka missä teksteissä ja ihan tekstittömänäkin. Heijastinkorut uudella entistä tukevammalla rusetilla odottavat löytäjäänsä, myös pehmeitä perhos-heijastimia on mukana niin että taatusti et huku pimeässä näillä. 

 Sekä pahviset lumihiutaleet ovat aivan ihana uusi juttu tällä kertaa, nämä ovat niin kepeät että kestävät hennonkin kuusen oksilla tai missä vaan minne tahtoo ripustaa.Jonkin verran vintage-aarteita ja muita yllätyksiä on luvassa sekä tavaramakasiinin tunnelmissa on vanhoja huonekaluja myös odottamassa aarteenetsijää. 


Pop-up kahvila Muru on tuttuun tapaan Souvenirs Niinan taitavissa käsissä ja voi mitä herkkuja on luvassa ja erityisesti tunnelmaa tottakai.
Aivan pian on lauantai, toivottavasti nähdään markkinoilla!

Getting ready for the Christmas market here at our station house and things are starting to get in place for Saturday 25th of November! I will have at my own corner the whole paper bag-store of course, the shelves are filling up fast, almost full already. Also new and improved, and as sweet as ever, reflector bow ties and butterflies are here again, you won't go unseen in the dark with these. Snowflake decorations and some surprises and such are here as well this year there are some vintage furniture and finds at the old storage warehouse as well.

Our pop-up Cafe Muru is once again in the most skillful hands of Souvenirs Niina, oh the lovely treats that are in store for Saturday, but most of all, the mood and ambiance. The market is almost around the corner, hope to see you there too!

4 kommenttia:

 1. Aivan ihanat nuo pahvihiutaleet. Tahtoo.

  VastaaPoista
 2. Näyttää niin hienolta! Järjestäthän myös ensi vuonna, tänä vuonna muutan, enkä pääse... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän aivan taatusti! En osaisi varmaan olla ilman :D

   Poista