sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Makasiinissa


Makasiini on aika huikean korkea ja niin ihanasti patinainen rakennus että tiesimme aina että täällä tanssitaan häitä kyllä joku päivä. Näinhän niitä tanssittiin, kaksi vuotta takaperin meidän häitä ja nyt on niin aika avata ovet taas loistaviin tunnelmiin. Tänä vuonna ovet avautuvat siis Joulumarkkinoille marraskuussa ja ihanaa kun nurkat täyttyvät taas ihmisistä, musiikista ja tohinasta.Täällä on ennen vastaanotettu junarahtia ja lähetetty myös, korkea kuin mikä puinen halli ja mitä kaikkea tämä on ehtinyt näkemäänkään melkein satavuotiaana aseman vieressä. Tällä kertaa tila täyttyy pienten puotien ja käsityöläisten tuotteista ja nyt on sitten kaksinverroin rakennuksia kierrettäväksi markkinoilla. 
25.11. on Joulumarkkinoiden aika, nyt alkavat jo pöydät löytämään paikkansa ja kaiken maailman tohinaa tiedossa ennen h-hetkeä. Tuolla tapahtumasivulla tiedossa paljon lisää infoa pikkuhiljaa. En malta itse melkein odottaa, markkinoista lähtee aina päälle itselle sellainen lämmin talvifiilis loppuvuodeksi, se on ne myyjät, tunnelma, ihmiset, kaikki, ihanaa joka kerta!

Here is our old cargo warehouse where all the cargo that arrived to this station was stored and shipped from. This year we're opening it for the Christmas market on the 25th of November and doubling the size of the market! The space will be filled with small boutiques and handcrafters as well as antique finds, it will be fantastic. Every year, my Christmas or more like winter mood starts from the market day. The hustle and the bustle, people, lovely things and the good mood starts a lovely vibe for the whole end of year and I love it. Can't wait for this years event, you can find more info coming up on the event page!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) Tämä on kyllä niin ihanasti tumma ja aikaa nähnyt tila että täällä tekee mieli hengata, vähän unohtuu olemaan :)

   Poista
 2. Voi jestas miten ihana rakennus, täydellisen tunnelmallinen paikka joulumarkkinoille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinpä, toivottavasti tekin pääsette huudeille! :D

   Poista
 3. Oi! Tuolla on kyllä täydellistä pitää joulumarkkinoita! Hieno tunnelma on taattu. Uskon niin :)

  VastaaPoista
 4. Ihana miljöö! Lähetin viestiä! Kuusentuoksuisin terveisin Tuija

  VastaaPoista