tiistai 10. lokakuuta 2017

Kemianlaseja ja ruokapöytää


 Pistetään nyt vähän kampoihin sateiselle tiistaille ja otetaan inspistä ihan vaan iloksi.

Järjestin kemianlasitelineet, jotka ovat mun suosikkeja kouluhuutokauppa-aarteista, kemianlaseille ja kukkasille. Tai eihän näistä kukkanen ole ainutkaan, oksasiahan nämä. Pari oksaa kukkakaupasta, suuri lehtinen eukalyptus, vaaleanpunainen lumimarja ja kolmannen nimen jo unohdin tyystin, mutta kaunista oksaa sekin.

Saniaisen näköiset verotin omasta kukasta jonka nimeä en tiedä. Ostin sen Asparagus nimellä kerran rautakaupasta alle vitosella, kaunis se on vaikka en nimeä tiedä ja kovasti se kasvaa joten kai me kavereita ollaan. Pikku eukalyptusoksa on omasta ruukku-eukalyptuksesta.

Oksaset paistattelevat onnellisena uuden pöytälöydön päällä jonka ostossa auttoi kovasti ystävä joka yllytti että älä nyt vaan jätä väliin.

Tämä on unelmieni ruokapöytä. Tai siis siitä tulee sellainen, kun rakennan keskelle 200 cm jatkopalan. Nyt se on hyvin kaunis pyöreä pöytä mutta sen ääreen mahtuu liian vähän ihmisiä. Jatkossakin sen saa pyöreäksi eli jatkopalasta ei tule kiinteä. Sen oma jatkopala oli kadonnut ja tällä jatkolla saadaan pöydästä 4 hengen koosta 12 kokoinen.


Niin kauniit jalat ja kuluneet pinnat, ehkä korjaan viilun tai sitten vähän hion vain, katsotaan! Tämä projekti saa nyt kuitenkin odottaa, ensin ainakin täytyy maalata ruokailuhuoneen lattia. Voi tätä ihanaa keskeneräisyyttä.


Eri pari wieniläistuolien kanssa tästä tulee hykerryttävän kiva. Mutta katsotaan talvella tätä pöytäaskartelua, nimittäin nyt alkaa valmistelu Parolan aseman Joulumarkkinoita varten, tapahtuma-sivulle pääset tästä. Tänä vuonna markkinat ovat 25.11. joten laittakaa päivämäärä talteen, huikean tunnelmalliset tupla-kokoiset markkinat nimittäin luvassa tänä vuonna!

Let's fight back the gloomy and rainy Monday with beauty. I arranged some chemistry glasses with stands from school auctions together with some greens. Just some simple stems from the flower store, nothing expensive and couple of branches from my own potted plants, together they look awesome. 

They all stand on my new find, my dream dining room table! This black round beauty is going to get a really large extension (it's original extension had been lost) in the middle to make this table from a 4 person table into a 12. 

I can't wait to do it, but it simply must wait for winter. First must paint the dining room floor, as you can see. But sometimes even the unfinished, like this room, in all it's flaws, it's still quite beautiful. 

And why it has to wait 'till winter is because it's time to start preparations for our Parola station's Christmas market on the 25th of November. Bloggers and boutiques arrive selling their wonderful products, more info coming soon!

2 kommenttia:

 1. Miten ihanan hienostuneita...
  Onko joulumyyjäisten kaikki myyjänpaikat jo varattu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilaa saattaa olla aivan rahtusen makasiinissa, laita sähköpostia tai fese viestiä niin katsotaan lisää :)

   Poista