keskiviikko 9. elokuuta 2017

Pionit ja senkki


Pionit pistivät tänä vuonna parastaan tähän asti ja kukkivat runsaasti koko heinäkuun lopun, kun vauhtiin pääsivät siis. Kolmea erilaista ja upea tuoksu. Lempikukkia sillä näistä tulee mieleen lapsuus, äidin kukkapenkki ja kaikkea kivaa.


 Piti samalla näyttää jo viime kesästä aseman ala-aulaa komistanutta senkkiä. Valtavan kokoinen mööbeli löytyi naapurin varastosta ja on aika sopivan kokoinen korkeaan aulaan.Detaljit on siinä kyllä kohdillaan ja vaikka pari vedintä puuttuu, ei se haittaa käyttöä. Kunnon kasa peilejä tuo päälle valoa. Tämä on sellainen monsteri että se ei varmasti täältä oikein muualle liiku eikä tarvitsekaan. Ja pionitkin pärjäsivät maljakossa vielä viikon, kyllä olivat kestäviä ihania.

Pionies bloomed late this summer because of the cold weather but they bloomed longer. Had to gather a bunch and they still lasted for a whole week. These remind me of childhood summers and mom's flower bench.

Also wanted to show you this sideboard that we found last summer. It was in our rather close neighbor's shed waiting to be discovered. It's in the station's big hall and it truly is big. So big that it's perfect for the huge hall and so heavy that it has found it's place. The details are perfect and some missing pulls don't matter. It's quite beautiful.

9 kommenttia:

 1. Ihastuttava senkki ja pionit ovat kauniin kerroksellisia ja hempeitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Senkki on kyllä loistava ja kun olin kuurannut sitä muutaman tunnin, pääsi tuo alkuperäinen värikin ihanasti esiin :) Ja sisältä se on aika ihana, sieltäkin maalattu, osin tummanvihreä ja punaruskea :D

   Poista
 2. Oioi, miten ihastuttava senkki - niin kauniita yksityiskohtia ja kivalla tavalla kulunut<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Patina on kyllä kohdillaan, ja aika tuhtiakin vetimien kohdalla :D

   Poista
 3. Meillä on vastaava senkki maalaistalossa Hauholla ja varmaa tietoa on, että se on tullut muuttokuormassa 1850-luvulla tähän taloon. Vanha on teidänkin senkki, mutta väri ei ole alkuperäinen, ei myöskään vetimet tod. näk.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla että on ollut tummanruskea vain jollain keveällä sävyllä mutta ainoa on tämä siniharmaa maali mitä on pintaan päälle vedetty, ootrattu ei ainakaan ole joten laskisin että orkkis on lähes tulkoon :) Eikä sillä minulle ole väliä, se on kaunis ja se riittää.

   Poista
  2. Just niin, meidän ootrattu 1930-luvulla, mutta annan olla, kun ootraus on aika taitava.

   Poista
  3. Asiasta viidenteen, kuulin huhuja, että Parolan Asemalle on tulossa ravintolatoimintaa??

   Poista
  4. No kahvila on suunnitteilla mutta se jumittaa nyt isoissa aseman alakerran rempoissa jotka tarvitset ammattilaisiakin apuun, jotka ovat niin ylibuukattuja ettemme mahdu heidän aikatauluihin :D Eli suunnitteilla on mutta voi kestää vielä pidemmän aikaa :)

   Poista