lauantai 15. heinäkuuta 2017

Nuoriso poweria!Meillä kävi kesäkuun puolessa välissä asemalla nuorityöryhmä pistämässä vähän vauhtia remonttiin. Tämä oli itseasiassa jo toinen kerta ja silloin instassa näytinkin upeita lopputuloksia viime kesänä kun 8 nuorta ja 2 ohjaajaa tulivat pistämään hösseliksi.

Hattulan Etsivä nuorisotyöstä pyysivät päästä meille puuhaamaan tänäkin vuonna ja kun viime vuonnakin oli niin ahkera ryhmä meillä pistämässä sorkkarautaa heilumaan niin otin äärimmäisen suurella ilolla tänäkin vuonna heidät töihin.

Nyt oli puolta pienempi ryhmä ja draivia silti hurjasti, näiden reippaiden tekijöiden ansiosta aseman ruokailuhuoneen kamala vihreä muovimatto on historiaa ja niin on eteisenkin!Muovimatot pistivät ankarasti vastaan, erityisesti eteisen muovimatto mutta ne päihitettiin yhden päivän aikana siitä huolimatta. Itselleni oli tärkeää että kaikille riittää työvälineitä ja käsissä on kunnon hanskat, ei työnteko maistu millään jos ei ole perusjutut kunnossa.Kolmen päivän aikana ehdittiin jo aloittaa korjaustyövaiheitakin lattialla, tasoitepahvit saatiin pois sekä naulanreikien kittauskin puoliksi valmiiksi. 


Sekä kun keli oli hyvä yhtenä päivänä, saivat piha-alueen rikkaruohot kyytiä. Nyt oli selkeän puutarhavajan työkalut paikallaan, joka hommaan ja jokaiseen käteen löytyi työkaluja. Sillä eihän kitkemisestä tule ilman oikeita työkaluja sitten niin kertakaikkiaan mitään. Ihana oli nähdä miten nuoret ottivat sen ylpeyden aiheeksi että tekee hommaa parhaansa mukaan ja huolella. Tehokkaat päivät tuotti paljon näkyvää tulosta ja remontti nytkähti kunnolla eteenpäin. Aivan varmasti löytyy jokin projekti taklattavaksi ensi vuonnakin, toivottavasti siispä tämä perinne jatkuu. 

We had a team of young summer workers from our county visiting our station this June and we really got things done! The renovation at the station got a kick forward as we tore away the plastic mats over our floors in the dining room and hall upstairs. 

Also the weeds in our front yard got the boot on a sunnier day as we weeded the gravel areas. Three days and grand results! This was the second time that we worked together with a group of youngsters, first time was last summer. It really is a pleasure to see how everyone took pride in their work and did their best. I'm sure there will be a suitable project for next year as well so I'm hoping this will become a good tradition.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti