maanantai 26. kesäkuuta 2017

Vajan muodonmuutos osa 3 / Shed makeover part 3


Otetaan vielä yksi satsi kuvia puutarhavajalta kun muutamat jutut jäi näyttämättä, kiitos kaikista kommenteista edelliseen! 


Tässä ompi se mega-naulakko johon mahtuu nyt kaikki suuret työkalut roikkumaan, uudet sekä vanhat assalta löydetyt.
Olen heikkona tottakai vanhoihin sinkkiastioihin ja käytän niitä oikeasti kaikkeen, on täällä pino käytännöllisiä muoviämpäreitäkin, kaikki on tarpeen.


Raahaan nyt sisäkasvitkin vajaan uudelleen istutusta varten kun täällä se on niin toimivaa, sisällä on multaa kaikkialla vaikka kuinka yrittäisin suojata.  Täällä vähän multaa lattialla ei haittaa lainkaan, siitä vaan lakaisu pihalle.

Mietin että olisin pellittänyt osan tai koko tason, mutta löytyi sitten tuo kätevä jättimäinen peltialusta kirpputorilta iloiseen 2 euron hintaan niin kokeillaan nyt tätä. Iso plussa liikuteltavassa alustassa, kippaan tällä vanhat mullat pihalle sekunneissa. Kuvasta ei ehkä hahmota kokoa mutta alusta on sellainen noin 80 cm pitkä.


Nurkassa on pahvipönttö josta unohdin kuvan napata, siinä on kaikki työkaluvaraosat sekä liian painavat työkalut, kuten pelkät varret ja rautakanget. On siinä yksi aika virttynyt harjakin mutta kun näytti niin liikkikseltä, niin sai jäädä. 


 Voin lämpimästi suositella tätä kaikille, oli edullinen remppa ja teki lisää toimivaa tilaa hämmästyttävän paljon. Jos on jokin toimimaton vajan ketkale pihalla niin pistäkää ranttaliksi vaan, oli todella terapeuttista puuhaa eikä vaatinut suuri rakenteluja. Muutamaa kokoa ruuveja, vähän nauloja, puutavaraa loppujen lopuksi aika vähän ja maalia. Sekä paria niitä sähkötyökaluja, tähän pitäisi laittaa sydän koska ne voimauttivat taas tätä naista ihan valtavasti. 

Ihanaa maanantaita!


The garden shed is now so handy for potting indoor plants too, so I don't mind carrying all of them here and back. The handy metal tray I found from the fleamarket for a nifty 2 euros is the perfect fit for this job. 

The huge hanging rack works like a charm and houses all big, and small, tools in sight and I won't loose a thing anymore. The old tools we found from the station when we bought it, and if they still work somehow, I saved them all. If you ever get people to rake leaves with you in the fall, every rake is important, no matter how run-down. Although, the funny looking broom in the corner bin was just too cute to throw away.

 I can highly recommend this makeover  for everyone, it created so much new workspace that I'm stunned. If there is a shed in your yard that is the place where everything is thrown and forgotten, this is much better use. The reno was very cheap, just paint, some screws and the timber and a few power tools come in handy. A heart here because the power tools made this woman feel again like I could just do anything.

Have a lovely Monday! 


6 kommenttia:

 1. Hieno muutos ja mahtava naulakko, tarvitsisin juuri tuollaisen pitkän naulakon makuuhuoneeseemme. Minkä kokoisia naulakon nuppeja käytit vajan naulakossa?

  Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kovasti! Tapit ostin Askartelukaupasta ja koko oli kahdesta pienempi, ei tullut muuten mitattua tuota missään välissä mutta arvelisin että tapit on max 4,5-5 cm pitkiä, toivottavasti tästä epämääräisestä tiedosta on jotain apua :)

  VastaaPoista
 3. Aivan upealta näyttää. Hurjan hyvä löytö tuo siirrettävä alus, edullinen, käytännöllinen ja kaunis.
  Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Voi miten kaunis ja toiminnallinen vaja. Sulla on noita makeita työkaluja, joita himoitsen!Ja vanhat työkalut sopivat niiden seuraan erinomaisesti. Mahtavia sinkkiastioita ja ämpäreitä myös.

  VastaaPoista