torstai 22. kesäkuuta 2017

Vajan muodonmuutos osa 2 / Shed makeover part 2


Puutarhavaja on nyt yksi lempparipaikoistani. Tänne tekee mieli tulla ihan vain istuskelemaan ja ottamaan vaikka pikanokoset, sen verran mukava paikka se on nyt. 

Pöytätaso on päällystetty vanhoilla purkulaudoilla joissa oli alunperinkin loistava vaalea sävy pinnassa. Nämä löin kiinni nauloilla kun en halunnut ruuveja paistamaan pintaan. Samoja lautoja siis kuin hyllyissä, ihanasti eri vanhoja vaaleita sävyjä.


Verkkolokerikko sopi tänne kuin nakutettu, tämä tuli tehtyä Tuunari-palstalle jo kauemman aikaa sitten. Todella tukeva kun kiinnitti nurkista, palat asennusnauhaa vain ja ruuvit tarvittiin. 


Löhöilytilaan pääsemiseksi vein vajaan myös rottinkinojatuolin että olo olisi mahdollisimman mukava kun suunnittelee seuraavia puuhailuja.


Vihdoin myös Jamie Oliver-työkalut löytyvät kaikki ja ovat ihanasti esillä. Näitä oli ihan pakko hamstrata kun olivat hurjissa aleissa parisen vuotta sitten, tai täytyy myöntää että miehekehän näitä hamstrasi minulle kun pyysin. Nyt on kaikkea voikukkaraudasta lähtien, osa on todella toimivia ja toiset enemmän vain kauniita.

 


Tavarat jotka olivat ennen epämääräisissä kasoissa lattialla ovat nyt loistavasti paikoillaan. Syville tukeville hyllyille mahtuu kaikki tarvittava. Siellä täällä taloa kuljeskelleet puutarhavaja-romppeet löytyvät nyt yhdestä samasta paikasta. Lisää kuvia tulossa vielä, nyt ihanaa Juhannusta kaikille!

The lady shack, as my hubbie lovingly calls it, is finally done. This is one of my favorite spots at the moment, for even just a quick nap in the rattan armchair. Light colours, recycled timber and all the shed essentials are where we can find them. Most of the stuff used to be in random piles on the floor, now the large shelves house everything. The net shelf is a DIY for a magazine, finally it found a perfect place on the wall. 

More inspiration and pictures are on their way very soon, but for now, have a great midsummer night's eve!

5 kommenttia:

 1. Ihan mahtava inspiraatiopakkaus tämä pajapostausduo. Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Upea vaja! En ihmettele yhtään että siellä viihtyy muutkin kuin työkalut. :)

  VastaaPoista
 3. Onpa inspiroiva postaussarja - kiitos kivoista vinkeistä<3

  VastaaPoista
 4. Vajasta tuli täydellinen <3
  Ihanaa juhannusta!

  VastaaPoista