keskiviikko 2. marraskuuta 2016

JoulumarkkinatNyt ne ovat taas tuloillaan, nimittäin Parolan aseman Joulumarkkinat! Kun viime vuonna oli niin huippumahtavaa tunnelmaa ja joulu sai upean startin markkinoilla niin ei sitä voinut tänäkään vuonna olla ilman.

Aseman aula on taas pullollaan lifestyle- ja sisustus-bloggaajia sekä herkkuja Souvenirs-Niinan pitämässä pop-up-kahvilassa, tällä kertaa meitä on vielä enemmän paikalla kuin viime vuonna. Niin monen sorttista ihanaa aarretta tarjolla lahjaksi tai itselle että ei muuta jää kaipailemaankaan.

Korteista ja koruista heijastimiin, astioista kransseihin ja kirjoihin, sisustusta, herkkuja ja koirillekin jotakin, kannattaa tulla katsomaan ja kokemaan. Meille pääsee junalla, autolla ja tampere-helsinki välin bussit myös tuovat ihan liki.

Näin loistava kattaus myyjiä on ainakin paikalla, löydät lisää meistä infoa myös Joulumarkkinoiden tapahtumasivulta jonne päivitämme lisää koko ajan, nähdään meillä!

Pilkkuraita
Kettukarkki SHOP
Muita ihania
Pinjacolada
Weekday Carnival
Kanelikauppa
RIEMUpuoti
Kotipalapeli
Juju
1 kertaa 2
Diagnoosi: Sisustusmania
Ludwig & Wilgot
Parolan asema
Souvenirs
Koti kaupungin laidalla

5 kommenttia:

 1. Koti kaupungin laidalla pellavatyöt ovat aivan ihania.
  Varmasti tulee upea tapahtuma.

  VastaaPoista
 2. Merkattu jo kalenteriin kun melkein kotikylillä tapahtuu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, onko blogimyyjäisissä tarjolla myös kirpparitavaraa?

   Poista
  2. Voi olla parillakin myyjällä, varmaan ainakin itsellänikin ihan muutamia huolella valikoituja vanhoja esineitä myynnissä :)

   Poista
 3. Tällä kertaa toivon ehtiväni paikalle! Kiinnostavaa! Tuija

  VastaaPoista