tiistai 22. marraskuuta 2016

Heijastimia


Nyt on jotain aivan uutta tiedossa, nimittäin Joulumarkkinoille tulee meikäläiseltä Säkkikaupan lisäksi ihan uutena juttuna aikas näkyviä heijastimia. Olen näistä todella innostunut, ne ovat jotain aivan erilaista ja kerrankin heijastimia, joita ei tee mieli piilottaa taskuun valosalla. 
Ihanat neidot Juli's-blogin takaa suostuivat malliksi heijastimille varsin sateisena marraskuu-päivänä mutta eipä se haitannut menoa. Nämä ovat siis ensimmäistä kertaa myynnissä Parolan aseman Joulumarkkinoilla nyt 26.11. ja malleja löytyy ainakin Rusetteja, Lepakoita, Perhosia ja tulossa on monia lisää mutta nämä taitavat liihottaa paikalle markkinakiireiden jälkeen.


 Kestävät kastumista ja ovat jopa hellästi käsin pestäviä sekä kolmiulotteisia ja tottakai käsin väsättyjä ihan täällä asemalla. Nämä käyvät pipoon, takkiin tai laukkuun. Huppu se vasta kätevä onkin, Rusetti-malli on aina oikein päin ja keikkuu päälaella kun hupun vetää pään ylle.

Kaikki sävyt heijastavat, musta (oikeastaan melkeinmusta), valkoinen ja hopeanharmaa mutta harmaa on erityisen tehokas ja kangas on saanut virallisen standardinkin. Pian tulevat blogiin myös tarjolle mutta juuri nyt hetken verran löytyvät vain Joulumarkkinoilta.

I have new beautiful things coming up, namely reflectors! It's dark over here in Finland in the winter and fall. So reflectors are more than needed, good looking ones especially. These beauties are coming first to our Christmas market next Saturday, there will be bowties, butterflies and bats to start with, more models are on their way! The lovely ladies from Juli's-blog agreed to help with the reflectors and pose for me, and what darling pictures they became.

Handmade, these handle rain and even gentle hand washing, in three colours that all reflect. Come and check them out at the market and they will come to the blog soon too, I promise.

10 kommenttia:

 1. Enpä ole ennen nähnyt näin kauniita heijastimia, upeita!
  Mukavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtavia!!Tuota rusettia selän puolelle ehdotan ainakin meidän teini-ikäiselle Mimmille ja Pienimmäinen taatusti päälystäisi itsensä kokonaan ruseteilla ja perhosilla:D.Hauskoja markkinoita teille ja odotan innolla,että nämä tulee tänne nettiin myyntiin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulevat tosiaan aivan pian, viimeistään parin viikon päästä :)

   Poista
 3. Onpa kauniita heijastimia. Nettimyyntiä odottelen, kun markkinoille en pääse. Menestystä markkinoille.

  VastaaPoista
 4. Jei, milloin tulevat nettimyyntiin? 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan varmasti tuossa parisen viikon päästä markkinoista, blogissa sitten siitä hihkailen :)

   Poista
 5. Millainen kiinnitys heijastimissa on

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rintaneula-kiinnitys jossa on pieni lukko, niin ei aukea helposti itsestään :)

   Poista
 6. Joko näitä on tullut myyntiin? tarvitsisin ehdottomasti tuollaisen rusetin takkiini <3

  VastaaPoista