perjantai 11. syyskuuta 2015

Sisustusbloggaajien kirppis ja myyjäiset huomenna!


Tässäpä hieman esimakua huomisen Sisustusbloggaajien kirppiksestä josta meikäläisenkin löytää, tuttu tapahtuma ja nyt kerta kaikkisen messevä sisustusbloggaaja-ryhmä myymässä. 

Eli Sisustusbloggaajien kirppis ja myyjäiset ovat huomenna lauantaina 12.9. klo 10-15 Pasilan Veturitalleilla Crepperien juhlatilassa, komeat tutut puitteet siis. Tulkaa paikalle julkisilla tai kävellen ja kannattaa varata käteistä mukaan. Nurkan takana voi kokea vaikka Habitaren samaan syssyyn. 

Itsellä mukana kaiken maailman aarretta taas, näissä kuvissa vasta osa ja tämän lisäksi paljon valokirjaimia


Ja on minulla mukana myös pikkuinen säkkikauppa, nimittäin superkestäviä säilytyssäkkejä ihan joka tarpeeseen spessuilla teksteillä ja joiden reunat kestävät kääntämistä ja ryttäystä vaikka kuinka paljon.

Vaikka kissalle oma pussi ja sitten kun kissa ei siellä enää viihdy, niin tähän naamioi tehokkaasti ne hurjan rumat kissanruoat, eikös jeh? 


Nähdään huomenna toivottavasti sankoin joukoin, niin nättiä päivää luvattu että kannattaa tulla katsastamaan, heipatkaa kun tavataan!

Tomorrow it is time again for the wonderful Interior blogger fleamarket and bazaar at Pasilan Veturitallit from 10 to 3 pm and there is a whole lot of us there, so make sure you come and check it out! Have cash with you, come by public transportation and I hope to see many of you there, it's going to be quite a day. 

I have with me again all sorts of old goodies and lots of old sign letters, some you can see in the pictures and some are surprises. I also have with a tiny sack store, with super-durable sacks in many sizes and special texts to store anything, from your socks to your cat.

Hope to see there, have a wonderful weekend!

9 kommenttia:

 1. Onnea myynteihin ja oikein mukavaa viikonloppua ☆

  VastaaPoista
 2. Huh huh, mitä aarteita. pitäkää kivaa, mä tuun sitten seuraavalla kerralla messiin.

  VastaaPoista
 3. Hurmaava kirppis-fiilis jo!
  Aarteita tosiaan tupa pullollaan!
  Hauskaa viikonvaihdetta ja hyviä kauppoja!

  VastaaPoista
 4. Voi mitä aarteita, ja nuo säkit!! Voiskohan niitä tilata postitse kotiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tottakai, heitä vaikka sähköpostiin kyssäriä millaista haluaisit, sähköposti on tuossa sivupalkissa oikealla :)

   Poista
 5. Eiii hitsin vitsit, arvaapa onko mulla ollut etsinnässä tyylikäs ratkaisu kartonkijätteelle! Mä niiiin tilaan tollasen, jos ei enää huomenna oo saatavilla :)

  VastaaPoista
 6. Mainioita säkkejä! Laitathan myyntiin blogiinkin! Tuija

  VastaaPoista
 7. Vitsläinen pikkuinen v-valokirjain olisi hakusessa. Mutta on tuo perheenlisäys vasta viikon vanha niin en pääse aarteita penkomaan :/

  VastaaPoista
 8. Oi mitä aarteita,harmi etten pääse paikalle.Varsinkin nuo täkit ja papukaija-opetustaulu<3

  VastaaPoista