tiistai 15. syyskuuta 2015

Paperipussivalaisin ja kirjailijavierailu


Pikainen vinkki huomiselle keskiviikolle 16.9., 
jos olette lähistöllä tai muuten vaan Hyvinkäällä, niin minutkin löytää 
Hyvinkään kaupunginkirjastolta klo 18 kirjailijavierailulta, 
jossa kertoilen aivan kaikesta mahdollisesta mitä on tullut puuhattua remontista diy-meininkeihin. 

Toivottavasti nähdään siellä!

Diy-meiningeistä puheen ollen, syksyn Ihana-lehteen rakentelin kuvan paperipussivalaisimia japaninpaperista joita oli todella ilo tehdä. Liukuvärjäykseenkin tuli keksittyä niin nopea jippo että taidan soveltaa samaa seuraavaksi kankaalle. Tarkemmat ohjeet siis Ihana-lehdessä.

If you're anywhere near Hyvinkää's library tomorrow, be sure to come and say hello 'cause you'll find me there at 6 pm talking about my books, renovation and diy and I would be thrilled to meet you. Hope to see you there!

And as we are talking about diy and such, these ombre paperbag lights I loved to make by the way, can be found in the new Ihana-magazine that is out right now so you'll find all the instructions there.

4 kommenttia:

 1. Olisi kiva kuulla mitä teidän talollenne kuuluu kesän jälkeen. Oletteko ehtineet tehdä jotain remonttia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli tämän kevään ja kesän projekti nuo meidän häät joten remppa on jäänyt ihan suosiolla täysin sivuun ja olemme sitten lopun ajan kesällä olleet vain ja löysäilleet, fiksattu uudelleen vartiotuvan kaksiota mutta sekin on nyt vuokrattu jälleen joten en ehtinyt näyttämään niitä fiksauksia. Täytyy pistää tulemaan kun ehdimme remppailemaan, nyt ollaan pidetty suosiolla taukoa :)

   Poista
 2. Onpa kauniit lamput.
  Mukavaa tiistai-iltaa!

  VastaaPoista