perjantai 24. huhtikuuta 2015

Löytöjä, löytöjä, löytöjä!


Tulevana sunnuntaina se on jälleen, jes! Nimittäin Sisustusbloggaajien kirpputori Pasilan veturitalleilla ja meikäläinen siellä mukana kaiken maailman aarteiden kanssa ja muiden bloggaajien vieressä tottakai. 

On kirjaimia, valaisimia, naulakoita, perhostauluja, työtuolia, opetustauluja ja vielä vaikka mitä muuta niin paljon kuin autoon mahtuu ja sinne mahtuu aikalailla. Kuvissa ei ole vielä kaikki, mutta makustus ainakin, niin että tästä se lähtee.Parhaat herkut lähtevät ensimmäisenä, joten tulkaa ihmeessä mestoille, alkaen klo 11, nähdään sunnuntaina!

It's that time again, Interior blogger's fleamarket and bazaar day is on this Sunday the 26th of April at the Pasilan Veturitallit and I'm there along with many others and we got plenty of treasures and treats. Come and check it out, hope to see you there, starting 11 AM!


12 kommenttia:

 1. Ihana tuo perhostaulu!! Laitatko kaikki samaan aikaan myyntiin vai pitkin päivää? Olisi ihanaa saada toi taulu omalle seinälle♥...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan kaiken kerralla, kun siellä en voi piilotellakaan tavaroita ja en pääse noutamaan mitään myöhemmin, jospa ehdit paikalle ennen kuin menee :)

   Poista
 2. Ainiin, ja mihin kohtaan sun myyntipiste sijoittuu siellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minut löytää aivan tilan perältä, samassa on normaali kirpputori ja me sisustusbloggaajat peremmällä :)

   Poista
 3. Oooh,voi hitsit kun oon töissä!! Taas menee kaikkia ihanuuskia ohi! Tuo perhostaulu on ihana ja tuo teepannu etenkin <3 jos jotain jää,niin voisin tulla mielelläni kurkkimaan niitä..jos kyläily-tarjous on edelleen voimassa? :) Mukavaa viikonloppua ja hyvää kirppispäivää!

  VastaaPoista
 4. Paljonko toi m-kirjainvalaisin maksaa? :) Tietää varaa rahaa tarpeeksi mukaan ;)

  VastaaPoista
 5. Voi harmi etten pääse paikalle! Laittako viestiä jos joku noista tauluista jää myymättä, kun tuo perhostaulu on ainakin niin ihana, samoin oravakin! suvi.veltheim@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Himskatti kun en omista ajokorttia ja mies on koko viikonlopun poissa...
  Tosin olisi varmaan kokolailla myöhäistä lähteä enää nyt kun ajomatkaakin on tunnin.☺
  Nuo ihanuudet viedään varmasti käsistä!

  VastaaPoista
 7. Taisi olla melkoisen houkutteleva tapahtuma ihanine tavaroineen. :) Pihalle asti pääsin, mutta vesisateessa luikerteleva jono osoittautui liian pitkäksi minulle sateenvarjottomalle ja kumisaappaattomalle.
  Kiitos mielenkiintoisesta ja inspiroivasta blogista! Tykkään käydä ja ihastella, miksi siis en kertoisi sitä sinullekin. :)

  VastaaPoista