perjantai 3. huhtikuuta 2015

DIY Valaisin ja vuosi Tuunari-palstoja


Täysi vuosi tulee taas täyteen Tuunari-palstoja Ilona-lehdessä ja teki mieli tehdä uusi kollaasi,  ihana laittaa välillä kaikki jonoon ja vierekkäin, hyvältä tuntuu! Ja näin vähän pääsiäs-teemalla tänä viikonloppuna on lehdessä tämä kukkavalaisin ohjeineen, eli siis mukana Iltalehden viikonlopun Ilona-liitteessä. 

Sitten vielä kyssäri, kuinka moni arvasi että se on tehty pantittomista alumiinitölkeistä?

Uusi oma lemppari, tai niin taitaa olla joka viikon uusin vuorollaan :)

Pitäkää mukavaa lomalla ja rentoilkaa!


Another year of making Tuunari-columns, DIYs for every week of the year plus more. Lovely to see them together, good to look back sometimes, feels really good! Easter weeks new one is a DIY lamp, recycled one. How many of you guessed that it's made of old aluminum cans? Adore it, got to say. The instructions are in this weekends Ilona-magazine that comes with Iltalehti. 

Have a nice Easter break, remember to relax!

11 kommenttia:

 1. Sinun luovuudella ei ole rajoja! Upea valaisin ja en ikinä olisi arvannut materiaalia tuosta lopputuloksesta.

  VastaaPoista
 2. No enpä ois arvannut mistä on tehty. Todella kaunis, kuin lumpeen kukka ♡

  VastaaPoista
 3. Todella hauska idea! Ihana valaisin =)

  VastaaPoista
 4. Hei. Olen jo pitkään selannut Ilona lehden jos oon viikonlopun töissä ja luen sieltä aina sun palstan. Kiitos ihanista DIY jutuista.

  Mut nyt ongelmana on et niistä ei ole mitään arkistoa. Eli jos joku on töissä hävittäny lehdet ni niitä ohjeita ei saa enää mistään. Ja nyt oon törmänny yhdessä blogissa sun nuno-huovutukseen, mut ohjetta ei saa enää mistään ku se on ollu vuoden 2013 Ilonassa.... Voisiko siitä saada toivepostauksen tai onko sulla antaa edes linkkiä kunnolliseen ohjeeseen? Kun ei ne kirjastossakaan ole sitä varmaan säilöny, huoltikoista puhumattakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli siis tämä juttu

   http://parolanasema.blogspot.fi/2013/11/huovutusta-diy-felting.html

   Poista
 5. Ann-Marie, kaipaamasi nuno-huovutus-juttu ilmestyi Ihana-lehdessä, eli ei Ilonassa, vanhoja Ihana-lehtiä voi tilailla vaikka tuolta www.ihanalehti.fi ja monia vanhoja numeroita löytyy esim. askarteluliikkeistä :)

  Iltalehden Ilona-liitteiden vanhoja numeroita pystyy ostamaan virtuaalimuodossa Ilona appilla, jonka voi ladata App Storesta Iphonelle tai Ipadille. Siellä on tallessa muutaman kuukauden lehdet, mutta ei kaikkia. Katsotaan jos tulevaisuudessa parhaat Tuunari-jutut saataisiin yhteen kokoon muuten, katsotaan mitä keksitään :)

  VastaaPoista
 6. Bridgehill/Tiina
  Ihan mahtavia töitä!! Olet kyllä taitava. Näkee että olet ammattilainen.
  Ihana tuo viimeinen lamppukin. H u o k a u s
  Kumpa itsekin osaisin...

  VastaaPoista
 7. Moikka, itsekin haikailin noiden menneiden ohjeiden perään, mutta tarkistan vielä oliko noita putkihuonekalujen ohjeita Tuunari -palstalla? Jos on, alan etsimään ohjeita. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Putkihuonekalujen ohjeita löytyy Sormustin ja Sorkkauta-kirjasta ja sitten näitä osiahan saa nyt Domus Classicalta :)

   Poista