sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Köysineuleet


 Pikaiseen tulin moikkaamaan, tänään on relaus-päivä ellen keksi mennä makasiinille huhkimaan paikkoja järjestykseen. Sellaista syysinspistä varmaan moni kaipaa, on niin mahtava syksyinen kelikin. Tein just sellaisia neuleita joihin itsellä riittää maltti ja into kevyesti, köysineuleita! Ja nyörineuleita, ihanaa pellavaa ja rouheaa juuttia.


Materiaalit näihin kaikkiin löytyy kätevästi Domus Classicalta *, onko ne sitten vain kattilanalusia mutta luulen että tulevat muuhunkin käyttöön, hyvin innostavat kosketteluun sekä tuo rouhein on niin valurautapadan-alunen jos mikään ikinä. Ohjeet tekemisiin löytyvät Tuunari-palstalta Iltalehden Ilona-liitteestä nyt vielä tämän viikonlopun.

Relailkaahan tekin, ihanaa sunnuntaita!

(*materiaalit saatu yhteistyössä)

In this weekend's Ilona-magazine are DIY instructions on how to make these rope-trivets, beautiful linen cord and jute ropes, these are fast to knit and so tactile. All the materials can be found from Domus Classica *.

Have a relaxing Sunday!

(*materials received in collaboration)

5 kommenttia:

 1. Köydestä tehty hivelee mun silmää. Voiskohan tota ajatusta jalostaa ja tehdä samalla tekniikalla esim. takapihan oven suuhun maton? <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis ihan varmasti! Kuulostaa huippuidikseltä :D

   Poista
 2. Voi että miten kivan näköisiä, tykkään! :)

  VastaaPoista
 3. I`m so sorry i`m not able to understand every single word nevertheless i love your blog!
  And I`m happy there is google translator ;)
  Lots of love from berlin
  kama

  VastaaPoista