sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Villavalaisin ja mukinlämmittimet


Viikonlopulle olisi nyt reilusti idiksiä. Ihan ensiksi tuolta Juju-kirjakerhon puolelta, Verstaan tuunaus-palstalta löytyisi mukinlämmitin-ohjeita x 2, kaikki kierrätyksiä ja toinen vie ehkä sellaisen alle minuutin tehdä, supernopeita. Tästä klik vaan pääsee lukemaan koko palstan. Mallina oli aina yhtä ihana Julia.


Viikonlopun Iltalehden Ilona-liitteessä taas tehdään tänä viikonloppuna huopavalaisin, tuli tuunattua vanha varjostin aivain uusiksi. Ai että mä vaan niin rakastan huopaa, ja tämä huopa on Koskenpään huopatehtaalta.

Muuten tiedossa täällä tänään jälleen remonttia, ihana loppukiri tiedossa, ja täysi draivi päälle, jesh!

Many, many Diy-instructions this weekend, first some recycled mug warmer projects at the Juju-bookclub that you check out over here, click! Sorry, the instructions are in finnish but the pictures tell everything, and there are 2 mug warmer techniques, and one of them takes just under a minute to make, promise.

And another, in this weekend's Ilona-magazine, there are instructions on how to make a beautiful felt lamp.
Have a relaxed Sunday everybody!

21 kommenttia:

  1. Ihana katsella näitä idearikkaita tuunailuja ja ideoitasi :) Voisi hyvin kuvitella nyt ulkona lumisateessa olla ja nauttia lämpimän kupin kaakaota :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kaunis, ihana olet :) Nyt kyllä tarvitsisi ulkona juuri superkuumaa juotavaa, prrr, täytyy pistää termari ja mukit kunnon pakkastestiin :)

      Poista
  2. Voi että, noita mukinlämmittimiä on aivan pakko kokeilla itsekin puuhata. Ihastuttavia ja inspiroivia ideoita jälleen, KIITOS!

    VastaaPoista
  3. Minulle kuuma muki on yleensä samalla käsienlämmitin - en kaipaa minkäänlaisia eristeitä siihen väliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emalimuki voi olla polttavan kuuma ilman mukinlämmitintä, jokaiselle omaan makuun. Hyvä kuulla että sulla on oma tyyli ja asenne löytynyt.

      Poista
  4. Tuo mukinlämmitin on niin hieno!! Pitääkin kokeilla omaa versiota väsätä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikun väsäilemään, itsekin löysin tuon neulekeepin UFF:n tyhjennyspäiviltä, niin sopiva väri ja siitä on tullut kierrätettyä jo vaikka mitä. Vielä edullisemmat olivat nuo toiset mukinlämmittimet :D

      Poista
  5. Täytyy taas kerran todeta, että blogisi on keidas yhä enemmän kaupalliseen suuntaan kallistuvassa blogimaailmassa. Ihanaa että suosit materiaalien kierrätystä, ja että jaksat ideoida aina uusia mielenkiintoisia juttuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hurjan paljon, niin kauniit kehut, voihan häkellys, koitan jatkaa siispä entistä isommalla innolla :)

      Poista
  6. Kiitos vinkistä, aivan ihana mukinlämmitin :)

    VastaaPoista
  7. Kävin täälä taas ihmettelemässä, että miten teidän remontti näyttää niin kauniilta ja meidän yksinkertaisesti vain sekavalta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllähän täällä on kaaosta ihan hurjasti, kuviin taitaa päätyä vain seesteisimmät hetket, sillä silloin kun on täyskatastrofi päällä, ei kukaan muista koko kameran olemassaoloa :) Onneksi se aina lopuksi rauhoittuu ja valmista tulee sitten kuitenkin vaikka kuinka näyttää epätoivoiselta hetkittäin :)

      Poista
  8. Hei!

    Tuolla marraskuun puolella oli juttua laatikoiden päällystämisestä. Vihdoin ja viimein löysin sen Ilonan jossa työohje oli ja hankin kuumaliimapyssynkin. Mutta, mutta..... mistä voisi ostaa niitä etikettikahvoja? Selasin postauksen kommentit läpi ja joku muukin oli sitä kysynyt mutta et ollut ilmeisesti kysymystä huomannut kun vastausta siinä ei ollut. TOivottavasti huomaat tämän kyselyni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jutussa pitäisi olla alhaalla Tiedustelut-osio jossa on ostospaikkavinkit, ainakin etikettipidikkeistä mutta jos etikettikahvat on vahingossa jääneet sieltä pois niin laatikoiden kahvat hankin Bauhausista :)

      Poista
    2. Kiitos paljon vastauksestani! Googlettamallakaan ei oikein löytynyt :)

      Poista
  9. Hei! Kiitos valtavasta inspiraatiosta ja ihanista vinkeistä. Olen oppinut sinulta että voin tehdä pieniä kokonaisuuksia kerrallaan, ei välttämättä tarvitse aloittaa heti isoimmasta projektista. Paha ajattelutapa "Hetki, kaikki valmiiksi" on ollut päällä aika pitkään. Välillä pitää osata nauttiakkin aikaansaannoksista! :) Ja eipä tarvitse potea syyllisyyttä tavaramäärästä ja aina ajatella että tarvitsisi käyttää "osta yksi tavara, laita pois toinen" -taktiikkaa. Ihanaa! kaiken voi säästää.:D

    VastaaPoista
  10. Voi ihana, niin kauniisti sanottu, lämmittää kamalan paljon kuulla että on oikeasti ollut noin paljon iloa, vau ja kiitos kumarrus! Kyllä sitä saa ottaa elämää rennosti, ei tarvitse "odottaa valmista" että voi elellä ja nauttia, ja mennä pikkujuttu kerrallaan eteenpäin, just noin :) :)

    VastaaPoista