lauantai 30. marraskuuta 2013

Viikonlopun vinkit


Vielä ehtii osallistua Arctips-arvontaan justiinsa tämän päivän ajan, eli jos vielä et ole ehtinyt niin nyt kannattaa laittaa oma arpa vetämään ja huomenna illalla arvotaan onnellinen voittaja!

Tuunari-palstalta, eli viikonlopun Iltalehden mukana tulevasta Ilona-lehdestä löytyy kenkälaatikko tuunauksia. Näissä kaikissa käytin vain vanhoja vaatteita kuten kauluspaitoja, yhden omankin puuvillapaidan jossa oli klassinen kainaloreikä, voi se oli kiva paita, ja yhteen jopa kierrätin ystävältä saadun patjaraitakankaan joka oli siis alunperin rikkinäinen riippukeinu. 

Kyllä säilyy nyt popot tyylillä, ja muutkin tilpehöörit. Mihin sitä uutta tavaraa silloin kun voi kierrättää vanhaa tyylillä?
Tässä minusta dramaattisin laatikkotuunaus, eihän tämä ole kenkälaatikko mutta vastaava. Se on nyt tuossa pinossa alimpana, reiätön ja niin siisti. 


Ja vielä viikonloppu-vinkkiä, siis menovinkkiä, jos sunnuntaina tekee mieli käväistä jossakin fiilistelemässä hyvää tunnelmaa niin ainakin 
Metsänkylän navetalla on jälleen Joulumarkkinat. Itsekin olen siellä, kameran takana vain räpsimässä, joten ehkäpä törmäillään siellä,

Mukavaa viikonloppua ihanaiset!

In this week's Ilona-magazine there are DIY instructions on how to transform your shoe boxes to a new level. I only used old clothes, such as men's shirts which I love to use in so many different ways, great stripes and patterns and you can buy them for less than nothing at the fleamarket. The most dramatic change was that ugly yellow box, I fixed it and covered it with fabric from a broken hammock that I snatched from a friend. Who needs new stuff when you can recycle old with style!

Have a lovely weekend and if you are in the neighbourhood, I can recommend a wonderful Christmas market on Sunday, you can check it out here, sorry the site is only in Finnish.

10 kommenttia:

 1. Ai miten hienoja ja aika nostalgisiakin tuli noista laatikoista! Itsekin olin suunnitellut piipahtavani Metsänkylän Navetalla sunnuntaina, mutta saapi nähdä miten aikataulut antavat myöden, yritys on kova.

  VastaaPoista
 2. Hei! mistä olet hankkinut nuo kivat kahvat ja nimilaput laatikoihin? Aikas monta Ilona lehteä(eli Iltalehteä) on ollut pakko ostaa, jotta on saanut sun näpertelyvinkit talteen.:)

  VastaaPoista
 3. Ihania laatikoita! Vautsivau! :)

  VastaaPoista
 4. Ihania laatikoita...tuota laatikoiden tuunausta olen saanut tehdä jo vuositolkulla työssäni päiväkodissa ihan NIIIIN paljon kuin haluaa...mut kivat uudet vinkit ovat aina tervetulleita...kiitos.

  VastaaPoista
 5. Kaunista kierrättäen, tykkään ♥

  VastaaPoista
 6. Tuo keltainen laatikko on tuttua tutumpi. Äidilläni on noita saman näköisiä kaksi ja hän säilyttää niissä edelleen ompelu- ja käsityötarvikkeitaan.

  VastaaPoista
 7. Ihania laatikoita!! Mullakin taitaa muuten olla tuollainen keltainen laatikko, tosin ilman kantta...

  VastaaPoista
 8. Just ihailin noita Ilonassa,oi että! Olet kyllä taitava:)
  Tule ihmeessä moikkaamaan ja maistamaan pannaria jos ehdit! Aion kyllä äkkiä kiertää kojut ennen kuin siirryn tiskin taakse:)

  VastaaPoista
 9. Palasin oikein uudelleen joulun jälkeen nyt ihastelemaan näitä tuunauksia. Ihan täydelliset. Joulun jälkeen kun tuntuu jälleen olevan tarmoa kaikelle häärämiselle ja tuunailulle :)

  VastaaPoista