keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Jouluideoita Ilonassa


 Nyt on joulu-inspiraatiota kerrakseen, on pilkkua, raitaa ja aikas graafista menoa tänä vuonna mutta ei mitään liian vaikeaa, siinä on hyvä motto. 

Joten, stressitöntä ja helppoa askartelua ja tuunailuja on nyt tänään lehtipisteisiin mätkähtäneessä Joulun Ilona-lehdessä. Elikkä, tämä lehti on ihan itsekseen myynnissä, eikä Iltalehden välissä joten se on helppo löytää ja on myynnissä jouluun asti.

Näissä kuvissa pikku makustus idiksistä ja sivuilla kaikki ohjeet miten tehdä omia. Miltäs kuulostaisia lahjan paketointi osalla lahjaa? Ei parane heittää paketin päällisiä tänä vuonna roskiin, siinä voi olla koristeissa jujua. Tai nahkakoristeita kuuseen? Enempää en paljasta, ohjeet Ilona & Joulu lehdessä! Ja täältä lehdet löytyvät virtuaalimuodossa, klik.


Christmas inspiration and lots of it is in the new Ilona & Joulu-magazine that hit the news stands today! Everything from a little bit more graphic and natural materials for every DIY-mad there is, hope you all like them just as much as I had fun doing them. You can buy the mag in a virtual form here.

8 kommenttia:

 1. Voihan kutkutus miten kauniita juttuja! Nuo rusetit, pilkkujutut, timantit ja kaikki ooh. Täytyy noutaa lehti omaksi ihan ehdottomasti!

  VastaaPoista
 2. Rohkeniskohan sitä itsekin ostaa ja kokeilla jotain...? :)

  VastaaPoista
 3. Tosi ihania! Eihän tääläisiä paketteja raaski avata ollenkaan. :)

  VastaaPoista
 4. No hyvä ettei mittään liian vaikeeta.
  Mutta missä se nätti kissa ...ei o näkyny pitkään aikaan, (kysyy Blackie)
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista
 5. Ahh ihanoita juttuja! Olen nyt aivan innoissani kaikesta jouluun liittyvästä. Lisää vain tällaisia juttuja. Ja ehkä joudun menemään kaupassa lehtiosastonkin kautta :D

  VastaaPoista
 6. Hyvältä näyttää, käynpä ostamassa Ilonan.

  VastaaPoista
 7. Houkuttelevaa on ja onhan se ostettava jotta näkee miten niitä tehdään.

  VastaaPoista
 8. Ihania pilkkupapereita! Pitäisikin kohta ostaa tarvikkeita jouluksi.

  http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

  VastaaPoista