perjantai 13. syyskuuta 2013

Makuuhuonetta ja Blogistaniaa


Voihan grande maximus-flunssa ja kiire, mutta takaisin ollaan taas, terve! 

Ihanaa kun on viikonloppu tulossa, nyt tulee asiaa myös niin että heikompia voi heikottaa. Siis mukavia juttuja kyllä kaikki..

Makuuhuoneessakin on uusia mukavia juttuja, tuli hankittua päiväpeitto, sellainen unelmien päiväpeitto. Nyt tuntuu ihan aikuiselta, meilläkin on Tinek:ta. Tiirinkosken tehtaaltahan tämä, josta täytyy näyttää kuvia uudemman kerran ihan erikseen, sen verran mainio paikka ja ihan melkein nurkilla. Tatekan haitarivalaisimet ovat olleet seinällä jo hetken mutta tajusin että en ole niitä täällä näyttänyt laisinkaan! Löytyivät molemmat kirpputorilta jota hehkutinkin tuossa hiukan aiemmin täällä. 


Mutta minusta paras piristys on tämä taulu. Olen haaveillut 1800-luvun maalauksesta jossa olisi sitä jotakin ja nyt sellainen löytyi ja vieläpä budjetissa. Toisaalta pidän tällaisesta taiteesta ja toisaalta ihan toisenlaisesta, sellaisesta Katja Tukiaisesta, joka saattaa jäädä haaveisiin kun on niin monilla haaveissa.


Tämä jotenkin kruunasi huoneen tunnelman kyllä nyt. Paikka ei ehkä ole ihan lopullinen, tiiättekö, meni sellaiseen kohtaan jossa jo oli naula, heheh, mut makuuhuoneessa saa kyllä pysyä.


Perjantain piristykseksi myös kuva Pommi-kisusta joka venyy ja paukkuu koon puolesta hurjaa kyytiä mutta malttaa ottaa välillä iisisti. Tässä tyypillinen koisaus asento, aika rentoa.

Sitten vielä innostavia uutisia ja ihan asian tynkää, nimittäin, meillä kävi Blogistania-ohjelman väki kuvaamassa jakson tuossa viime talvena ja nyt se on ihan melkistä tulossa teeveestä jo uloskin. Täällä olotilan sivuilla pääsee aiheesta lukemaan, ja itse kyseinen jakso taitaakin tulla jo puolentoista viikon päästä. Blogistanian jaksot alkavat siis 17.9. TV2:lla klo 19.30 ja vinkkaan vielä kun on meidän vuoro ihan erikseen. 

Jätän loput stoorit huomiselle ettei ihan ähky iske, palataan siis pian!

17 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis sängynpeitto ja `tuo sänky...valaisimistakin tykkään...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Sänkyynkin löytyy ohjeet miten tehdä tuolta Sormustin ja sorkkarauta-kirjasta. Ja tuo Tinekhome-päiväpeitto on ollut kiikarissa jo pitkään, miten voi olla noin perusraita vaan niin loistava :)

   Poista
 2. Makkari näyttää kivalta ja taulu on hieno. Tuo jotenkin rauhoittavaa ja vähän unenomaista fiilistä ympärilleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just sellaista ajattelin tunnelmasta itsekin, vasta kun katsoo oikein tarkkaan niin näkee miten yksityiskohtainen taulu on, kalliot ja kaikki ihmisetkin. Taitaa olla aarre :)

   Poista
 3. Onpa hieno tuo taulu! Ja kissan kroppa on kyllä ikuinen ihastelun aihe täälläkin, vaikka meidän poju on jo ikämies.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kissa osaa olla aika vempula, nytkin tuossa tietokoneen vieressä, aina välillä koittaa takavasemmalta ryömiä näppikselle makaamaan, pitää vähän estellä, uni tulis missä vaan ja parhaiten kaikkien katseiden keskellä ;)

   Poista
 4. Onpa hieno tuo taulu! Ja kissan kroppa on kyllä ikuinen ihastelun aihe täälläkin, vaikka meidän poju on jo ikämies.

  VastaaPoista
 5. Ihan mahtavaa tuo tv-juttu!!! Onnitteluja oikein roppakaupalla:)Tosi hyvä, kun muistuttelit tuon ihanhuippukiinnostavan ohjelman alkamisesta, olis voinut vahingossa jäädä katsomatta!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos, tuntuu kyllä hiukka hurjalta katsoa itseään töllöstä että vaatii kyllä jonkinlaista valmistautumista, hui, ihana että toiset odottaa noin, auttaa innostumaan kunnolla :)

   Poista
 6. Olisi mukava törmätä jossain kun samoilla kulmilla blogataan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tottahan toki, jos nähdään vaikka viimeistään seuraavassa Tiirinkosken tehtaan blogi-illassa :)

   Poista
 7. Upea tuo taulu :)Onko tekijää tiedossa? Ja Pommi on niin söpis ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimmarista ei ihan saa selvää, pitäisi se varmaan paremmin kuvata ja kysy ekspertiltä, A ja K siinä taitaa olla ellen ole aivan pihalla ja hienosti punaisella signeerattu. Pommi on kyllä nyt aika sydänten sulattaja, kylässäkävijät sanovat että saavat söpöysyliannostuksen :)

   Poista
 8. Pommi <3

  Voi kun kävisi yhtä hyvä mäihä kirppiksellä, keittiöön passaisi haitarivalaisin tai pari!

  VastaaPoista
 9. Nuo tatekat ovat kyllä aarteita, saisivat valmistaa niitä jälleen uudestaan just noin laadukkaasti, kyllä tykättäisiin :)

  VastaaPoista
 10. Kivalta näyttää. Simmut auki kirpparilla niin löytöjä löytää!

  VastaaPoista
 11. Näin ohjelman Parolan Asemasta tiistaina. Hurmaannuin tyystin aseman tunnelmaan ja tapaasi nähdä kauneutta erilaisissa asioissa. Kaunista. Ainutlaatuista.

  VastaaPoista