lauantai 14. syyskuuta 2013

Kotijuttu ja huopa linnunpönttö


Pääsin tuossa kuvaamaan itseasiassa oikein tosi-tosi tarkoituksella omia nurkkia ja vähän uusilla kuvakulmilla ja vaikka mistä suunnasta. Ihana Katja Nygård tuli haastattelemaan ja siitähän syntyi jopa vinkkejä vanhan talon metsästäjille, monet kerrat meinannut blogiinkin aiheesta pälättää mutta ovat nyt hyödyllisesti lehdessä. 

Tässä siis pikku kuva-makustus kotijutusta Ilona & Sisustus-lehdestä, joka on nyt ihan kuukauden ajan lehtipisteissä niin monen muun hyvän sisustus-jutun kanssa.


Sitten vielä tämän viikonlopun Ilona-numerossa, joka tulee aina Iltalehden välissä mukana, löytyy neuvot ja ohjeet kuinka tehdä koottava ja purettava, ja mikä parasta pestävä (!) linnunpönttö niin ihanasta huovasta, näitä olen monesti meinannut tehdä ja nyt väsään kyllä seinän täyteen ulkosaunalle. Huopa on parasta.

I got to photograph our own home to a home issue in Ilona & sisustus-magazine here in Finland, which was wonderfully challenging. 
This weekends regular Ilona-magazine's DIY instructions are how to make your own bird house out of felt, which is detachable and washable. I simply looove felt.

9 kommenttia:

 1. Puisiinkin linnunpönttöjen suuaukkoihin tehdään metalliset suojat oravien sisäänpääsyn estämiseksi. Myöskään vesisateelta huopa ei suojaa. Nämä asiat on hyvä huomioida linnunpoikasia ajatellessa.

  VastaaPoista
 2. Selkeästi et ole lukenut lehden ohjetta, se on olennaista mihin huopaisen linnunpöntön sijoittaa. Villahan on loistava lämmöneriste, ja pitää poikaset kuivana siirtäen kosteuden pois. Meillä on pihassa kaikkea vanhoista linnunpöntöistä alkaen hyvin koloisiin vanhoihin puihin, suosituimmat kolot linnuille ovat ne puunkolot. Metallikehyksen voi laittaa ken haluaa, siitä vain tuunaamaan! Villasta voi lukea vaikka lisää wikipediasta,

  VastaaPoista
 3. Mainiot kodot lintusille ja kauniit katsella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti! Keväällä nähdään ketkä muuttaa asumaan :)

   Poista
 4. Kiitos lehtivinkistä!
  Tuossa neljän kuvan kollaasissa ylhäällä oikealla näkyy samanlainen muovimatto mitä meillä oli, sekä lattialistat ovat samaa mallia ja väriä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ou jee, se on tuo kertakaikkisen mahtava ruskea muovimatto, voi miten minä haluankaan siitä eroon mutta täytyy malttaa, kun ei voi repiä kaikkia huoneita kerralla, mutta ah, miten se on meidän ällöke täällä :) Mukava kuulla että sama listamalli on siis täysin asemaklassikko!

   Poista
 5. Voi miten hauskat linnunpöntöt :)

  VastaaPoista
 6. Löysin blogisi juuri hiljattain ja ehdottomasti liityn seuraajiisi. :) Todella upeaa jälkeä olette saaneet aikaan ja ihania esineitä on paljon, upeista kuvista puhumattakaan!

  VastaaPoista