lauantai 8. kesäkuuta 2013

Syreenit ja muuta

... Ja pioneja, synttäripioneja! On niin helkutin kaunista ulkona että ei täällä sisällä malta, paitsi kun on pakko, 
tehdä töitä ja remonttia jolla on nyt kiirekin. Pistetään vähän inspistä kehiin välillä.


 Ranskalaiselta torilta hain todella halpoja punottuja koreja jättikorin kaveriksi jonka ostin Köpiksestä viime kesänä. Hämeenlinnassa oli viimeistä päivää silloin tori mutta jos osutte kohdalle niin tähytkää ihmeessä näitä, vain 15 e tsipale, ostin useamman, hyvät nahkakahvatkin.

 Olkkarissa ei jakseta järjestää, sohvat näyttävät nätimmillään tältä.
 Syreenit kukkii niin teholla että menevät kohta jo ohi, voihan kekkuli, näitä voisi katsella koko kesän.



Liukuvärinen maljakko on paras löytö kirpputorilta tässä kuussa. 
Vain 4 euroa ihanaa korallipinkkiä. 
Menee yksiin pienen sinisen kanssa joka lähti myös mukaan Köpiksestä viime kesänä. Vielä kun löytäisi jotain samaan henkeen mutta korkeamman, 3 kappaletta olisi hyvä setti. Käsi on Design Boulevardilta, oli pakko ostaa oma.


Ja vielä tee-se-itse-ohjetta, tämän viikonlopun Tuunarissa tehdään kumista niin törkeen käteviä työpöydän järjestysapuja että oksat pois, ohjeet Iltalehden viikonlopun Ilona-lehdessä.

Summer and lilacs, I could look at these flowers for the whole summer. Peonys are my other favorites, a birthday gift from the hubby, jey! The beautiful pink vase is the best fleamarket find for a while, only 4 euros.
 Love the summer, love the heat, this is just sooo lovely.

25 kommenttia:

  1. Onnea synttärisankarille! Joko pionit ovat omasta pihasta? Minulla eivät taida kunnolla kukkia vielä tänäkään kesänä, kun ne vasta pari vuotta sitten istutin. Eikä varsinkaan vielä huomenna synttärikukiksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo harmi omasta pihasta, byhyy, ostin pari pionia tuossa edelliskesänä ja ne eivät kyllä nyt ihan viihdy, mutta kyllä minä ne siitä vielä saan jotenkin rehottamaan :) Ehkä joku kesä saa omiakin pioneja poimia :) Kyllä ne varmasti siellä sinullakin vielä joku päivä ihastuttaa, ja nehän kukkivat vain enemmän kun niitä poimii..

      Poista
  2. Upeita kuvia ja ihania asetelmia!!

    Rakastan tota lintukuvakollaasia - ah miten ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kiitos, ja lintuja kantsii katsella, katso jos löytyy linnut värikuvina-kirjaa vielä jostakin päin, vaikka huutiksesta, siitä saisi heti hiukan pienempinä sivuina kauniita siivekkäitä seinälle :) Tai jos ei raaski repiä, niin kopioida.

      Poista
  3. Odotan kieli pitkällä äidin puutarhan pionien kukintaa ja muutamaa minulle luvattua oksaa...

    Tuo lintukuvakollaasi on niin hieno, että lintukirjamme säästää pahoinpitelyltä vain seinätilan akuutti puute. :D

    http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah, pioneihin ei kyllä kyllästy millään :) Ja pistä vaikka kopioiden sieltä ne lintukuvat, jollekin oikein pehmeälle paperille tai kellertävälle niin on ihan kuin kirjan sivut, niillä voi mallata pienempäänkin seinään :)

      Poista
  4. Mä myös nuuskin syreenejä täällä niin, että pää on pyörällä! Onneksi nuo unkarinsyreenit tulevat vähän jäljessä, ovat vasta aukeamassa! Mulla synttärikukkia ovat nuo hetki sitten kukkineet monet valkoiset kukat, erityisesti omenapuun sellaiset, hehkuttelin juuri moisia omassa blogissani pari postausta sitten! Onnea sinne, toiselle kaksoselle (symppaan sua siitä :) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syreenit on parhaimmillaan kun pääsee kävelemään katua jossa niitä on suorastaan päättymättömiin, se tuoksu on aivan huumaava, haaah... Ja kaksosethan rulaa!

      Poista
  5. Meillä syreenit alkaa vasta kukkimaan.

    VastaaPoista
  6. Pionit on kauniit ja muhkeat..
    Onnea synttäreiden johdosta :)
    Niimpä ei sitä jaksa olla tietsikalla kun voi nauttia kesästä ulkona :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin justiinsa, onneksi sitä lämpöä tulee taas parin päivän sateen jälkeen :)

      Poista
  7. Ihania kuvia, syreenit ovat nyt niin kauniita! Meilläkin ne ovat jo kohta kukkineet, lilat tuntuvat kuihtuvan nopeammin ja valkoiset tulevat onneksi vähän perässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat jotenkin hätäisiä nuo syreenit aina, just alkavat niin eikös ne jo kohta lopeta, mutta ihanaa on kuitenkin :)

      Poista
  8. Tulee hirmuinen hinku alkaa sisustaa, kun katsoo tällaisia ihania valloittavia kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijai, se on joskus ihana se sisustus-kutina :) Toivottaasti tällä kertaa mukava sellainen eikä päätä pyörittävä moinen.

      Poista
  9. Vau, löysinpäs kivan blogin. Ihania kirpparilöytöjä ja inspiroivia kuvia - toimii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kun löysit, ja mahtava kun heippasit, sekä tykkäsit :) :)

      Poista
  10. Aivan ihania kuvia taas..nyt on pakko kommentoida..sillä olen vilstänyt aiemmin vaan kiireesti ohi. Kuten asemilla usein käy :-) Mutta ei hätä mittää..nyt kyllä löytyi jarrut.

    Jos on merkkipäiväsi, niin ISOSTI ONNEE !

    VastaaPoista
  11. Hei ja kiitos inspiroivasta blogistasi. Kysymykseeni varmasti löytyy vastaus jostakin, mutta en nyt sitä millään löydä... eli kertoisitko, mistä materiaalista nuo ihanat kumikorit on tehty ja mistä olet sitä saanut hankittua? Ymmärtääkseni auton rengasta on vaikea paksuutensa takia tuolla tavoin ommella.. Kiitos jo etukäteen vastauksesta ja tsemppiä projektiinne. :)

    VastaaPoista