lauantai 15. kesäkuuta 2013

Pitsikierrätystä

Kiitos kaikista kommenteista edelliseen, palaan niihin tuota pikaa!

Nyt pitää niin kiirettä että en ehdi kuin heippaamaan todella nopeaan ja täytyy taas liitää, mutta piti tulla vinkkaamaan että viikonlopun Iltalehden Ilonassa on pitsikierrätystä luvassa, mitä mukavimmin ötököitä karkoittavalla tavalla. 

Viettäkää mukavaa viikonloppua, tämäkin saa lauantaina mukavaa paussia hyvässä seurassa. 

6 kommenttia:

 1. Tämän samaisen idean bongasin juuri eräästä sisustuslehdestä. Mainio ja niin kaunis tapa pitää ötökät loitolla! Meillä ei tosin onneksi juuri ole hyttysiä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin nämä samat ideat monen päässä pyörivät, tämänkin projektin aloitin jo viime vuonna, pistin nitoen jo maalaamattomaan kehykseen kunnes totesin että hitsin vitsit se maali on ihan ehdoton, joten kesken jäi kun kiire vei. Nyt oli hyvä saada loppuun :) Ja hyvä huomata että pitää myös ne mokomat ampiaiset poissa jotka yrittävät pöngätä avoimista ikkunoista sisään ja etsivät pesäpaikkoja, prrrr, mokomat, mutta tämä toimii niihinkin!

   Poista
 2. Haa, me tehtiin juuri tuo sama juttu viime viikolla ja onpa vaan kaunis konsti pitää hyttyset makkarista poissa! En ole ehtinyt vinkkaamiasi vetimiä vielä muualta kysellä mutta nyt ne muutamat näkyvät viimeisimmässä keittiöpostauksessani. Iloista juhannuksen odotusta jo sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun on muillakin sopinut tarkoitukseen :) Niin tuntuu noita vanhoja ikkunoihin rumia mutta muihin juttuihin somia pitsiverhoja olevan moneen lähtöön kirpputorilla juurikin nyt :) Kyllä ne vetimet vielä sieltä löytyy, onnea etsintöihin!

   Poista