lauantai 27. huhtikuuta 2013

RäsymattotuunaustaTuunari-palstalla tänä lauantaina on räsymattotuunausta, enkä yhtään liioittele jos lupaan että tämän tekeleen saa aikaiseksi yhdessä illassa, tai oikeastaan parissa tunnissa.
Viime räsymattotekeleistä onkin aikaa, tyynyjä silloin, mutta nyt jotain vielä käyttökelpoisempaa.

Tämä minimatto löytyi tuunattavaksi Kodin1:sestä. Ohjeet ja kuvat kaikesta löytyy siis Ilona-lehdestä, tulee Iltalehden mukana, ja vain tänään lauantaina!

6 kommenttia:

 1. Piipadoo, no jotakin hyllyyn tai muuhun säilytykseen ;) Mutta samalla tuli versio kassiksikin :)

  VastaaPoista
 2. Moi ja terveiset täältä Itävallasta kotikylääni! =)

  Netistä sattui silmiini vanha Turun Sanomien juttu semasta vuodelta 2010. Siinä mainittiin että asemalle tulisi tulevaisuudessa kahvila ja sisustusliike? Onko nämä edelleen suunnitelmissa?

  VastaaPoista
 3. mikko, tervepä terve! Kyllähän se on yhä suunnitelmissa mutta sellainen pitkäaikaissuunnitelma, nyt on vain remppaa jokaiselle sormelle ja varpaalle mutta kunhan sitä tästä pikkuhiljaa valmistuu niin sitten :)

  VastaaPoista
 4. Räsymatto kuulostaa materiaalina kivalta. Itse olen ihastunut noihin traktorin sisäkumeihin, joita teidänkin kirjassa oli. Siinä on myös tosi helppo ja nopea materiaali, kiitollinen ommella :)

  VastaaPoista
 5. Kiva Blogi sinulla. Tulevaisuussuunnitelmathan on kaikkein parhaita. Mitä elämästä tulisikaan jos kaikki saisi tässä nyt ja heti. Tervetuloa vierailemaan myös omassa blogissani :)

  VastaaPoista