torstai 14. helmikuuta 2013

Ihanaa ja ystäviä

Ihanaa Pariisin väliin, ihanaa tekemistä siis, nimittäin taas Ihana-lehdessä kevään numerossa puuhaa, tällä kertaa posliinitusseilla astioiden tuunausta. Penni tuli tarkistamaan kuvattaessa että eihän siellä kipossa ole vain jotain unohtunutta syömistä, tuo hauska otus kyllä piristää monen uuvuttavankin talvipäivän. 

Useita ideoita lehden sivuilla, sieltä löytyy vinkit ja neuvot, klik!

Halusin vielä toivotella Hyvää Ystävänpäivää kaikille, lukijoille, seuraajille, kavereille, ystäville, tutuille ja vielä tuntemattomille! On niin mahtavaa miten jaksatte siellä kannustaa, kommentoida ja tulla mukana vaikka postaus-tahti on ollut viime viikkoina ihan mokoman hidasta, kiitos siis ja kumarrus. Syökäähän vähän suklaata ja halitelkaa :)

Päivät pitenevät tällä hetkellä hurjaa 5-6 minuutin päivätahtia, tuntuu että se innostaa aivoja samalla kun vähän unettaa mutta kyllä se silti kaikkein eniten innostaa sillä kevät tulee sieltä, varmasti kuin puskutraktori. Jes!

Some ideas on what to do with porslin markers in the newest Ihana-lehti in the Spring-issue, loved these projects, fun to do.
And also wanted to wish you a great Valentine's day, remember to have some chocolate and hug someone!

11 kommenttia:

 1. Hyvää Ystävänpäivää :) ja kiitos vinkistä. Mulla pitäisi olla jossain tallessa muutama posliinitussi. Täytyy lähteä kirppikseltä etsimään valkoista tai vaaleaa mukia.

  VastaaPoista
 2. Oikein mukavaa Ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 3. Mukavata päivää sinnekkin blogi-ystävä!
  ja kiitti taas noista messukuvista...näkee mikä on IN...tällähetkellä!

  VastaaPoista
 4. Hieno idea! Vielä kun löytyisi aika kaikkien ideoiden toteuttamiseen, huoh...

  Hyvää ystävänpäivän iltaa :)

  VastaaPoista
 5. Kiva idea. Hyvää ystävänpäivää!:)

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkeistä! Tuon ekan kuvan kirjaimet muistuttavat niiin mun lempifonttia... Ihania mukeja! Hyvää ystävänpäivää sinnekin :)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa ystävänpäivää!! :D
  Onpas tosi kivat nua kirjainmukit! Kiva idea, kiitos siitä! :)

  VastaaPoista
 8. Hyvää ystävänpäivää!
  Mukit, varsinkin noi sinisävyiset on ihanat. Mulla on ollut mielessä tehdä pallomukeja, mutta voi olla että tosta kuvasta saa ispiraatiota muuhunkin :)

  VastaaPoista
 9. Visiting from the USA. Love your style and choice of materials in these spaces. So sorry I don't speak your language so I can't read the content but do love your style.

  VastaaPoista
 10. Heippa! meillä on samainen pandora-matto. On aika ohut ja rullautuu helposti, missä se teillä sijaitsee?

  VastaaPoista