keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Saunassa

Muistatte varmaan tuon meidän saunaremontin viime vuodelta? 60-luvulla rakennettu ulkosauna pistettiin käyttökelpoiseksi ja enemmänkin keväällä, mutta tuo sisustus siellä jäi vähän vielä kesken kun kirjakiireet veivät. No, nyt siellä näyttää vielä vähän paremmalta.
 
Peltiamme, huuto.netistä jo kauemman aikaa sitten löytynyt, täytyi saada jo vihdoin käyttöön. Kyllä sitä aikuisenakin haluaa läträtä vedellä kunnolla ja siinä samalla muutkin saunavieraat.

Puunkantoteline / K-rauta

Kaiken maailman piristyksiä ja käytännön juttuja, näitä tuli vihdoin mietittyä ja laitettua sauna toimivaksi.


Mieheke toivoi sytykkeiden säilytystä paremmaksi ja toisen luksus-jutun laitoin hänelle ihan pyytämättä, mitä kaikkea keksittiin ja miltä saunassa nyt näyttää löytyy erittäin runsaalla kuvamäärällä Patinaa-palstalta tällä kertaa, täältä kliks!

13 kommenttia:

 1. Heippa Katja! Hienolta ja kodikkaalta näyttää! "Pilko sytykkeitä runsaasti ja laita ne vaikka pestävään paperipussiin." -teksti herätti kiinnostukseni. Mikä on pestävä paperipussi, mihin tarkoitukseen niitä tehdään ja mistä sellaisia hankitaan?

  VastaaPoista
 2. Jahas, jahas, s i n ä k ö sen sinkkipaljun sitten ostit?! ;oD Pari vuotta sitten hävisin huudossa toiselle kun en ehtinyt korottamaan aikaisempaa huutoa :oD

  Kaunista taas kerran olet saanut aikaan. Todella!

  VastaaPoista
 3. minulta on tulossa piakkoin myyntiin sinkkiamme, noin 167 cm pitkä, koska minull aon kaksi kpl erehdyksessä . blogini kautta siitä kerron
  www.vanhantalonkorjaaminen.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Sari, kiitos, tuossa on jo sen verran laitaa että voi oikeasti kylpeä, miksiköhän samantyylisiä ei enää uutena kukaan valmistele?

  Annika, no sehän sieltä tieto tipahti matkasta kokonaan, eli Pino Helsingissä myy pestävästä paperista valmistettuja pusseja eri koossa, sieltä löytyy ja eri väreissä :)

  Babeliin nikkari, tuota, täytyy myöntää että näitä on minulla kaksi, se voi olla, mutta olen nähnyt näitä useampiakin! Joten älä heitä toivoa kaivoon, taatusti tulee lisää :) Ja kiitos kaunis :)

  Irmastiina, kiitos ihana!

  Titte, no niin, siinähän on jo yksi tarjous ammeesta!

  VastaaPoista
 5. Ihanan tunnelmallista. Saunareisun pitäisikin olla ennemminkin elämys kuin vain nopea pesuhetki. Kävin lukaisemassa koko tarinan tuolla toisaalla ja alkoi heti tehdä mieli saunaan vaikka kello on 10 vaille 9 aamulla :D

  VastaaPoista
 6. Kiitos, täytyypä käydä Pinon nettisivuilla ihmettelemässä!

  VastaaPoista
 7. Inspiroivia juttuja, tosiaan! Hauska toi miehinenkin näkökulma! Lisäsin sinut blogilistalleni, tervetuloa myös Aililaan pyörähtämään.

  VastaaPoista
 8. Hei!
  Missä tuo armeijan ylijäämävarastomyymälä oikein on? Koitin ettiä mm. kuuklaamalla ja puolustusvoimien sivuilta, mutten löytänyt.
  Olemme viikonloppuna tulossa Hämeenlinnaan. Ehtisitkö antaa vinkkejä hyvistä kirppareista yms.?

  VastaaPoista
 9. Helille tiedoksi:
  tuolta löytyy
  http://www.sa-kauppa.fi/portal/

  VastaaPoista
 10. Heli, tosiaan nuo SA-kaupat löytyvät sa-kauppojen sivuilta, hyvin on kirpputorit listattu tuonne sivulle http://vuolanne.net/kirpputorit/ joista ainakin yhtä voin suositella lämpimästi, nimittäin Hämeentien kirppistä :)

  VastaaPoista
 11. Kiitos, Rhia ja Katja! Varmasti saan aikani -ehkä rahanikin- kulumaan. Toisaalta tykkään kyllä vaan kattella, kierrellä ja penkoa, vaikken mitään ostaisikaan.

  VastaaPoista