torstai 21. heinäkuuta 2011

Penkillä vaahteran alla


Ulkona on paras olla kun helle hellii, siskontyttökin vieraili taas monta viikkoa ja teki seppeleitä kuin liukuhihnalla. Hyvä se rehottava nurmikko niin on kukkia mistä valita, ja kukkia joita en edes tiennyt löytyvän meidän pihasta!


Mikäpä sen parempaa, kuin aherrella niitä ja näitä mongolianvaahteran varjossa uusilla, vanhoilla puutarhahuonekaluilla.


Tehdään omat limut ja kuplivat vedet limukoneella...


Rakennuskierrätyskeskuksesta tekee ne parhaat löydöt, penkki ja kaksi nojatuolia löytyivät murto-osalla uusien hinnasta. Pariksi pyöreä pöytä, joka tuunattiin Vintagen viemää-kirjassa, just sopivan kokoinen ja helpompi kuin kulmikas.Metsämansikat kiviaidan vierestä jossa niitä kypsyy vieläkin, koiraa täytyy oikein hämätä kun niitä poimii tai sitten se poimii ne kyllä, kypsät ja raa'at sikin sokin kun pitää tehdä samaa kuin ihminenkin.

Sisällä on myös rymsteerattu sisustuksiakin että näyttäisi vähän siivommalta, pian näytän mitä!

The summer has been good, warm and sweet and hopefully will keep on being. Bought new, old garden chairs and a big bench at the recycle center for a bargain price. Comfortable to sit in and enjoy. We've been fixing a little decor indoors too, soon I'll show what we accomplished!

12 kommenttia:

 1. NIIN ihanan kesäisiä kuvia!♥

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia tosiaan. Tuli mieleen, kun meillä tehdään vaan sen limukoneen pulloihin limpparit ja ne ei ole niin kauniin näköisiä, että pitäisköhän niille virkata "mekot". Sit vois laittaa niiden kanssa tarjoilupöytään.

  VastaaPoista
 3. Heips,
  ihania kuvia ja nuo puutarhakalusteet kelpaisivat tuohon meidänkin yläpihan villiin puutarhaan omppopuiden katveeseen... ;)
  Kiitos tuosta rakennuskierrätyskeskus-vinkistä. Kyl teil siel Hämeenlinnas on kaikkee!! Aina pikkuisen kateellisena ihmettelen, miten kaikki parhaat kirpparit, ihme kierrätyskeskukset, "navetat ja kartanot" ovat sillä seudulla =) Mutta onneksi ei ole pitkä matka. Aukioloajat ovat vain monissa paikoissa semmoiset, että käynti vaatii vapaapäivän. Hyvällä syyllä... ;)

  Mukavaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Nyt vasta selasin Vintagen viemää. Siinä oli paljon suloisia ideoita. Meillä on hyvin samannäköinen pöytä kuin teidän ranskalainen sivupöytänne. Kansi on taitettava ja pöydän pinta vihreää verkaa. Pöydän sisällä mahtuu säilyttämään jotain. Meidän käsittääksemme se on pelipöytä.

  Anu

  VastaaPoista
 5. Upeat puutarhakalusteet, eihän tuollaisia löydä edes uutena!

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo eka kuva! Ja hienot puutarhakaluste löydöt! Tuollaiset kestää vielä älyttömän paljon kauemmin kuin monet uutukaiset. Meillä päin kierrätyskeskuksista ei tosin löydy muuta kuin ihan kuraa. Tai sitten se on tuuri kysymys.

  VastaaPoista
 7. Ihana seppele on käsistä tullut-vai liukuhihnalta! ;)

  Kaunista kesää sinne!

  VastaaPoista
 8. Ihanaa, näistä voi nauttia sitten talvella. :)
  Meidänkin koira tykkää metsämaniskoista. Ja mustikoista :)

  VastaaPoista
 9. Titti, kiitos, onneksi tuo luonto hoitaa puolesta tuon somistuksen ;)

  Pami, hyvä idis! Ja saahan näihin koneisiin sen jonkinlaisen suuttimenkin jolla voi hiilihapottaa mihin tahansa pulloon juoman, käsittääkseni. Meillä vain kaadeltiin vähän viehättävämpiin putelleihin juomat :)

  Voikukkapelto, tästä Parolasta ei tosiaan ole pitkä matka Hämeenlinnan kirpputoreille, vähän kesän aikana kärsii valikoima kun ihmiset ovat mökeillä mutta rakennuskierrätyksestä voi tehdä löytöjä!

  Anu, mainiota kun pidit, samanlainen pelipöytä on myös tuo kyseinen sivupöytä, sisälle mahtuisi shakki ja moni muu.

  Maiju, oli mukava ylläri kyllä, mielessä piipahti ajatus että kuinka joku nyt malttoi moisista luopua, mukavat klassikkomallit :)

  Anne, kierrätyskeskukset osaavat olla joskus todella pettymyksiä, mutta tuo rakennuskierrätyskeskus Hämeenlinnassa yllättää mukavasti joka kerta, suosittelen! kun taas Hmlinnan kierrätyskeskuksessa ei edes käydä, sen verran lannistava se on, hintojenkin puolesta.

  Ruusa, siskontytöllä on taito tehdä vaikka minkälaisia seppeleitä, joten tekikin niitä sitten monen monta. Mukavaa kesää sinullekin!

  Kamomilla, totta, hyviä kuvia mihin palata :)

  VastaaPoista
 10. Oi, miten hienot löydöt olet tehnyt puutarhaan! Joskus sitä lykästää, vai mitä? Kaunista viikonloppua!

  T. Sari Puumulista

  VastaaPoista
 11. This wreath is simple beautiful! I like flowers from field.

  VastaaPoista
 12. Ihanat pihakalusteet!

  Blogissani ARVOTAAN, joten mukaan vaan! Onko sinulla avain onneen?

  Mukavaa viikonloppua toivoopi Pivikki

  VastaaPoista