torstai 23. kesäkuuta 2011

Pihajuhlia


Yhtenä tehtynä toiveenahan tuolla arvonnan kommenteissa oli nähdä puutarhajuhla-ideoita täällä Parolan asemalla ja nyt ensimmäisenä luvassa juuri yhden juhlan verran inspiraatiota!


On kattausta, 

somistusta 

ja reilusti patinaa sekä pehmeitä kankaita. 
Kuvat löytyvät, ja lisää kertomusta idea-nälkäisille Patinaa-palstalta jälleen kerran, jonne pääsee tästä linkistä tai tuosta sivupalkista. 

Nyt toivottelen kaikille todella leppoisaa Juhannus juhlintaa, nauttikaa ja pitäkää mukavaa, paljon ystäviä ja rakkaita!

Have a great Midsummer night's eve celebration with these inspirations, see you again next week!

12 kommenttia:

 1. Hyvää juhannusta myös sinulle.
  Olen ihan koukussa ihastuttavaan kirjaasi.

  VastaaPoista
 2. Mielettömän ihastuttavat kuvat!

  Lumoavaa sydänsuven juhlaa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Tunnelmallista juhannusta! Kauniit kuvat sinulla jälleen... tykkään erityisesti tuosta kattauskuvasta, jossa on somistettu kukkakimpulla. Koiranputken kukinto on kaunis!

  VastaaPoista
 4. Vintagen viemää kirja pulahti tyyli ja koti kirjakerhon postipaketissa ovelle yksi päivä! Ja pakkohan se oli ottaa, niin ihana! Paljon mukavia ideoita joita voin hyödyntää esimerkiksi kädentaitoja ohjatessa, kiitos. Iloista juhannusta!

  VastaaPoista
 5. Katja, sun sydänsuven juhlaa on nyt mun oikeassa palkissa vähän aikaa...Olisin meilannut, mutta en löydä osoitettasi nyt juuri mistään. Se on siinä kirjasi alla...about.

  VastaaPoista
 6. Mukavaa juhannusta myös Parolan asemalle!

  VastaaPoista
 7. Itsekin hain äsken kesän kukkia maljakkoon, lupiineja, niittyleinikkejä ja monia muita joiden nimiä en enää muista. Kaunis kattaus pöydällä, harmooninen. Viime viikolla sain hienon kirjasi. Paljon kivoja ideoita.

  VastaaPoista
 8. Pakko tulla kertomaan, että ihana kirjasi on vienyt minulta yöunia. Olen joutunut innostuksen valtaan:) Kiitos, se on kaunein ja innostavin kirja ikinä! järjestin blogini arpajaiset kirjan innoittamissa tunnelmissa mainiten tietenkin, että idea oli kotoisin sinulta. Mukavaa kesää ja napsaan itseni lukijaksi!

  VastaaPoista
 9. Oo, pihajuhlat! Semmoiset mäkin haluan. Näyttää hyvältä! :)

  VastaaPoista