sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Kesäkuu

Nyt on selvitty lomalle, on selvitty kunnon flunssasta ja selvitty flunssa-helle-yhdistelmästä. Ollaan vähitellen selviämässä työuupumuksesta jonka tunnistin itsestäni kiireisinä työpäivinä ennen lomaa. Täällä on siis keskitytty vain olemaan ja ihmettelemään ja keräämään voimia. Ja sitten tottakai Penniin, joka kasvaa niin että ei voisi uskoa, naapurikin näki unta että siitä oli tullut bernhardilaisen kokoinen, siihen sanoinkin vain että toivottavasti ei! 

Ihana, taitava siskontyttö tuli myös ilahduttamaan kyläilyllä, helteisessä säässä olikin sitten krokettia ja kärrynpyöriä, nyt on jo sää eri mutta parempaan suuntaan myös oma jaksaminen.

Palaan aivan pian, ehkä jo huomenna, 
Siispä mukavaa sunnuntaita ja ihana kun maltoitte odottaa!

Been super busy and tired lately, so I've been focusing on myself and just the basics, doggy, getting my strenght back and my niece who was visiting. Just croquet and cartwheels and nice weather. I'll be back soon!

25 kommenttia:

 1. Vallan hurmaavat nuo koiruuskuvat, ihanat!♥

  VastaaPoista
 2. Voi tuota koiruus-vauvaa on jo tosi iso ja suloinen. Näköjään tykkää kaivaa kuoppaa joten istutukset kärsii.

  VastaaPoista
 3. Pennistä näyttää kasvavan sinne aimo puutarhuri. Ei tarvi lapiota kuopan kaivamiseen hän.:) Ja teillä taitaa olla sillä koiralle tilaakin kaivaa, juosta ja hulmuta?

  VastaaPoista
 4. Voimia sinulle, asemakoira Penni on hyvä terapeutti ja tuo varmasti paljon iloa elämään.

  VastaaPoista
 5. Oih, toi teiän vauva on kyllä ihanan näköinen :)) Minkä rotuinen se oikein on? :> En oo ennen ton näköistä nähny :o

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana pikkuinen teillä on! Kovin nopsaan nuo vauvelit kasvavat; kohta huomaat, että auto on jostain syystä kutistunut...

  Mukavaa alkavaa uutta viikkoa!

  T. Sari Puumulista

  VastaaPoista
 7. Penni on ihana <3 ja toivotaan, ettei ihan berhandilaisen kokoiseksi kasva :p muuten jää Pojun kanssa leikit vähemmälle :))
  Tulkaahan taas leikkimään!!

  VastaaPoista
 8. Pepi, Elsa ja Irmastiina, Penni on kyllä yksi sydänten murskaaja :) Saa monet huokailemaan kun osaa olla niin hurmaava vieraille ;) lipo-lipo, tässä masu, anna rapsu!

  Sirkkis, ra-kas-taaaa kaivaa kuoppia, erityisesti kai muurahaispesiä, ja tänään harjoitteli ensimmäistä kertaa herkun hautaamistakin maahan :)

  outi, tämä onkin meidän multatassu :) Ei ole onneksi istutuksia vielä mistä välittää joten "saa" olla ronski. Tilaa löytyy onneksi missä juosta ja harjoitella!

  Cheri, kiitos kovasti, tästä tämä kuvausinto taas palautuu ja nettiinkin menee taas vapaaehtoisesti ja innolla :)

  Nanni, tämä on sekarotuinen, eli tiibetinspanielin, perhoskoiran ja cockerspanielin sekoitus, eli onkin oma yhdistelmänsä :)

  Puumuli, ei onneksi pitäisi kovin suureksi kasvaa, säkäkorkeus n. 35-40 cm, joten pitäisi vielä sykkyynkin mahtua! Mukavaa viikkoa sinulle myös :)

  Anu, eiköhän tuo venähtäminen tuosta rauhoitu, on onneksi Poju rohkea leikkijä kun tätäkin riehujaa jaksaa katsella. Varmasti tullaan, saa taas tulla purkamaan puhtia :)

  VastaaPoista
 9. Koira-ystävä on parasta seuraa toipuvalle. Sanoja ei tarvitse, lämmin ja iloinen seura energisoi. :) Hurmaava Penni ja saa varmasti hymyn huulille pilvisenäkin päivänä.
  ps. ja aivan pyörryttävän ihanat nuo pionit!

  VastaaPoista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 11. Ihana blogi sinulla! Kaunis ulkoasu ja mukavat tekstit. Huomasin joskus aiemmin jutun teidän asema-projektista jostain sisustuslehdestä (olisko ollut Avotakka?) ja sitten näinkin jo kirjan ilmestyneen. Olen veturinkuljettajan tytär, ehkä siksikin vanhojen kauniitten asemarakennusten silmien pesu aina kiinnostaa ja muutenkin olen tosi innostunut kaikenlaisesta sisustukseen ja remppaukseen liittyvästä. Mieheni kanssa remontoimme parhaillaan pikkuruista vuodelta 1935 peräisin olevaa taloa kodiksi. Hyvää kesää teille sinne Parolan asemalle ja voimia tuleviinkin remppakohteisiin siellä! terv. Kristiina V. (Aapon äiti)

  VastaaPoista
 12. Hei!
  Mukava kuulla sinusta taas.
  Tänään tupsahti Vintagen viemää postiluukusta (Tyyli ja koti kerhosta.)Yleissilmäys vastasi odotuksiani, lähipäivinä tulee luettua tarkemmin, onneksi on luvattu sateita Juhannukseksi,heh!
  Joka tapauksesssa kiitos kirjasta ja mukavaa Jussia oli se millainen tahansa. t Riitta

  VastaaPoista
 13. Uusi kirjasi tulla tupsahti tänään postilaatikkoon.
  Kiitos kauniista ja ihanasta kirjasta, pitkästä aikaa tuli fiilis, että; jes!!! ihanaa on saada joskus käsiin myös kaunis ja kokonaan täynnä ihania ideoita oleva kotimainen kirja.
  Kiitos. :)

  VastaaPoista
 14. Voi ihana Penni koira! Kyllä koira kaveri vaan on mukava olla! :)

  Ja selasin tuota sinun kirjaa just sunnuntaina Metsäkylän navetalla ja pitää hankkia se pian! Vaikutti tosi ihanalta niinkuin kaikki jutut täälä blogissakin!
  Ihanaa kesää!

  VastaaPoista
 15. Hei!

  Minulla olisi kaksi kysymystä:
  Miten tunnistitte asbestimassalattian (olihan se teillä?), onko teillä siitä kuvia?

  Ja oliko teillä ne porilaiset pinkopahvittajat (vai jollain muulla)? Olisin kiinnostunut yhteystiedoista.

  Kiitos.
  anu

  VastaaPoista
 16. Norppa, se on totta, tänään sai kyllä vähän hikikarpaloitakin aikaan kun Penni näki ensimmäisen ikinä rusakkonsa ;)

  Kristiina, kiitos kovasti! Juu, Avotakassa oli pieni juttu, ja on nuo asemat yleisesti myös omaa sydäntä lähellä kun on isä ollut myös töissä VR:llä :) Lempeän ihanaa kesää myös teille ja intoa ja jaksamista omaan projektiin, ja malttia ottaa myös välillä rennosti ja samalla ilo irti keskeneräisestä :)

  Riitta, mahtavaa kun pidät :) On juu niin tyypillinen juhannus tulossa että sisätilat ovat rakkaimmat varmasti ;) Rentoa juhannusta!

  Tiina, kiitos itsellesi, on niin parasta kuulla että ilahduttaa!

  Seepia, mukava kuulla että kirja vakuutti :) Penni on tosiaan paras "liikuttaja", niin monella tavalla, nyt juuri lähettää unihiekkaa tuolta sohvan alta, on se kumma kun itseäänkin alkaa ramaisemaan samalla ;)

  Anu, meillä ei ole pinkopahvittajia ollut töissä, olisimme kyllä työvaiheita näyttäneet jos olisimme näihin töihin jo päässeet. Etenemme rempassa hitaasti, nyt tänä kesänä luvassa putkiremppaa ja varmaan lattioita jonkin verran. Pinkopahvitus tehdään varmasti itse.

  Asbestimassa tunnistettiin itse massaksi ja siitä otettiin sitten hengityssuojanaamarin kanssa näyte-paloja vasaran ja kiilan avulla ja postitettiin ne tiiviissä, teipatussa laatikossa Materiaalitutkimuslaboratorioon Mikrofokukseen www.mikrofokus.fi (soitettiin tottakai etukäteen että näyte on tulossa). Siellä näyte tutkittiin päivässä (ja edullisesti) ja soittivat tuloksesta että massa on täynnä sitä itseään. Sitten ei auttanut muu kuin kilpailuttaa 3-4 firmalla asbestin poistourakka ja päädyttiin paikalliseen, edulliseen firmaan. Hoitivat kyllä työn hyvin :)

  VastaaPoista
 17. Mikä ihanuus koiruus♥

  Minulla on ihan kiva puutarha ja siellä on koirat saanet aina touhuta omiaan;-)

  VastaaPoista
 18. Kiitos!

  Sen siitä saa kun lukee monia blogeja. Olisikohan pinkopahvitusjuttu ollut Annulla ja Liinulla. Täytyy jäljittää.

  Hyvää juhannusta!
  Anu

  VastaaPoista
 19. Ihana koiruus!!! Kuule, millä ohjelmalla pystyt tekemään tuollaista ristipistotekstiä kuin "kesäkuussa"?

  VastaaPoista
 20. Ihana blogi ja aivan iiihana koiruus <3, mikäs on asemakoiran rotu?

  VastaaPoista
 21. Selvishän se koiruuden rotu kun luin kommentit :9

  VastaaPoista
 22. Leena, se on fontti vain, nyt en muista mistä löytyi mutta vilkaise vaikka www.dafont.com-osoitteesta!

  VastaaPoista