lauantai 23. tammikuuta 2010

Uusiokäyttöä ja valaistustaPitihän työhuoneeseen vielä saada kattoon valaistustakin, ensimmäisenä ne tärkeät valaisimen osat, yläkuuppa. Nämä vanhat öljylampun osat ovat täydellisiä hommaan, loistavaa uusiokäyttöä, nämä osat eivät olleet koskaan lampuksi asti päässeetkään. Ja pieni patentti rautalangasta jotta kuuppa myös pysyy visusti katossa..


Messinkiset lampun pidikkeet ovat varaosapankeista metsästettyjä aarteita ja varjostimina nämä pienemmät jo esitellyt vanhat tehdasvalaisimet..
Johtoina tottakai tekstiilipäällysteiset johdot ja valaisimet pääsivät hommiin työpöydän ylle! Niin, ja nämä vanhat mainoskirjaimet..Kertovat tottakai mihin tarkoitukseen vanha peltikaappi on tarkoitettu.


Vanha kirpputorilta löytynyt työjakkara sai pienen värituunauksen..Sitä tarvitaan nyt liitutaulun alla ja liiduille tottakai hankittiin taulukouru, löytyi sekametelikaupasta niin edullisesti että sieltä kannettiin kotiin.


Isän keräämät vanhat mopojen rekkarit pääsivät myös esille, ne löytyivät mökiltä siitä viimeisestä pengotusta pahvilaatikosta kesällä, ihanat muodot näissä sekä värit!

Huomenna näytämme K-kirjaimen voittajan, vielä hiukan pidän jännityksessä, kamala minä..

18 kommenttia:

 1. jännää.... ;)

  Hyvän näköistä, edelleen....eipä mulla muuta. :)

  VastaaPoista
 2. Hienot valaisimet. Noita messinkisiä yläkuuppia yritän itsekin metsästää,mutta eipä niitä juuri tahdo mistään löytyä.

  VastaaPoista
 3. Todella upeita toteutuksia, blogia on ilo käydä lukemassa :)

  VastaaPoista
 4. Voi jestas miten kaunista! Täällä hengityksen pidätystä ja sitten syvää huokailua - olet onnistunut hienosti työhuoneen kanssa!

  VastaaPoista
 5. Näyttä hyvältä , onnittelut.

  VastaaPoista
 6. Kaikki sopii tyyliin! Kyllä on hienoa. Kivan jakkaran olette löytäneet kirpparilta, en ole ennen moista nähnyt. Lamput tosi hienot.

  VastaaPoista
 7. Teillä on niiin mshtavan näköistä ja hienosti kierrätätte tavaroita. Tarttuuko tuo viime postauksessa eseittelemäsi into maali hyvin huonekalulevyyn? Haluaisin maalata sillä sängynpäädyn.

  VastaaPoista
 8. Upeat lamput! Kokonaisuus on muutenkin kovasti mieleen :)
  Kirpakkaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 9. Tulipa huoneesta rouhea, pidän kovasti :)

  VastaaPoista
 10. Oh. Aina vaan paranee. Sopivasti miehisen rouhea, mutta kuitenkin hieno. Ja noi kirjaimet. Teillä kyllä taitaa olla varastotilaa vähän erit avalla kuin tavallisessa vanhassa omakotitalossa. Silti kiva, että vaikkei ite ehdi/taida moisia hienouksia tekemään niin täältä voi seurata, mitä kaikkea ihanaa vanhalla asemalla voi saada aikaan.

  VastaaPoista
 11. Hyvältä näyttää! Tuo teollisuusvalaisinten vihreä sävy hipoo täydellistä. Eli näppis kuolassa täällä tuijotetaan ruutua.. :)

  VastaaPoista
 12. Todella täydellinen kokonaisuus!!

  VastaaPoista
 13. Kadehdin joka kerta tuota johdonmukaista tyyliä ja huolellista toteutusta. Niin hienoa! :)

  VastaaPoista
 14. Kiitos ihanista kommenteista, vielä on yksi puolisko huoneesta aivan näyttämättä, siitä lisää ensi viikolla :)

  Katja, yläkuupat ovat kyllä mahdottomia löytää valmiina, etsiskelemme aina osia ja kappaleita joita voisi soveltaa tällaisiin käyttöihin, tässä onkin esine josta vinkata rakennusapteekkeihin!

  Anis, varmasti tarttuu, vanhaan maalipintaankin, on vain oikeasti tarkoitettu seinille ja katoille, ei ole aivan niin kestävää huonekaluihin kuin kalustemaalit, mutta kuinka kestävää sitä nyt tarvitseekaan? Tuore huonekalulevy niin varmasti tarttuu erittäin hyvin!

  morso, täällä tuppaa olemaan tuota säilytystilaa liikaakin, näin hamstereina vähän vaarallista ;)

  VastaaPoista