maanantai 25. tammikuuta 2010

Rentoutumisnurkkaus


Työhuoneessa raksuttaa myös vanha kellokone, joka pelittää oikeasti, nyt tarvitsisi vain puuhata kellokorttilappuja. Eihän sitä työntekoa niin tosissaan tarvitse merkata, mutta meistä tässä pelissä on tunnelmaa.


Diaprojektori on myös toimiva, työhuoneen takaseinä jätettiin vielä toistaiseksi tyhjäksi tätä varten, on jo testattukin ja katseltu lapsuuden dioja pitkästä aikaa uudelleen.


Näihin armeijan vanhoihin ensiapulaatikoihin voi piilottaa laput ja liput, minusta ne ovat niin hienoja ja tiesin kun ne löysin että näiden paikka on juuri tässä huoneessa.


Vanha junalyhty odotti meitä makasiinilla, akulla on ennen toiminut ja varmaankin sähköistämme sen uusiksi vielä tässä joku-päivä...


Ikkunan alla olevat hyllythän olivat jo huoneessa ennestään, paras paraatipaikka aarteille.


Mieheke on niii-in tykästynyt tähän alkuaine-opetustauluun joten senhän paikka oli taatusti tässä huoneessa!Työhuoneen viimeinen nurkka on rauhaisa rentoutumisnurkka, tai vetreytyspaikka, kuinka vain mieltää sillä puolapuutkin löytyvät sieltä. Vanha studiospotti, jonka esittelinkin täällä, pääsi työhuoneeseen töihin tunnelmaa valaisemaan, valkoinen vuodesohva on täältä vähän sellainen osista koottu oma-versio.

Nyt täytynee oikein draivilla suunnitella omaakin työhuonetta, olen nimittäin nyt vähän kade tuolle miehekkeelle tästä ihanasta omasta paikasta...

18 kommenttia:

 1. hieno tuli! omasta huoneestasi tulee VARMASTI myös aivan ainutlaatuinen. mäkin haluaisin oman huoneen ilman työ-liitettä. pääsisi pakoon tätä arkea :)

  VastaaPoista
 2. On teillä hienot rekvisiitat kyllä!

  VastaaPoista
 3. Ihan mielettömän upea työhuone, olen kade!

  Saara

  VastaaPoista
 4. Teidän kotinne on kuin kaunis museo,enkä tosiaan tarkoita millään pahalla:)
  Niin paljon kaikkea kaunista vanhaa,että oih. Ihanaa,että löytyy vielä ihmisiä jotka arvostavat (ja rakastavat:)) vanhaa ja kulunutta,elämää nähnyttä..eivätkä vain näe sitä rumana ja noh,vanhana. Tulee niin hyvä mieli näistä postauksistasi:)

  VastaaPoista
 5. Todella kaunista jälkeä olette asemalla tehneet, tykkään kympillä!!! Mikä on tuo ihana harmaan sävy lattiassa?

  VastaaPoista
 6. Tiedän että meidän mieheke himoitsee tuollaisia armeijan ensiapulaatikoita. Mistä niitä mahtaisi saada jos yllättäisin hänet?? Hämeenlinnassa on käsittääkseni joku tämän tapainen liike olemassa,tiedätkö siitä tai tietääkö joku muu,olisiko siellä? Teillä on mahtavan näköistä,mukava seurata työnne jälkeä! :)

  VastaaPoista
 7. Kyllä miekin olisin pikkuisen kade kun miehellä on noin mahtava työhuone. Nyt vain odottelen kuinka ihanan teet itsellesi.

  VastaaPoista
 8. Oijoi, on kyllä niin tunnelmallista ja tyylikästä!

  VastaaPoista
 9. vankavesi, Kiiiitos, tosiaan joo tuota työ-liitettä ei niin tarvitsekaan, kunhan on oma järjestys ja oma aika huoneessa :)

  Pauliina, meillä ei taideta pahemmin sisustusliikkeissä niin shopata, tarkoitan siis että kaikki ainakin yritetään löytää vanhana tai tehdä itse.

  Saara, tekisi mieli minunkin viettää tuolla aikaa ;)

  Hipsu, on kyllä makea, tauluun oli vielä jotkin oikein "kekseliäät" koululaiset päättäneet keksiä sanoja lyhenteistä ja kirjoitelleet tekstejä ympärille, onneksi lyijykynällä, lähtivät siististi pyyhekumilla pois :)

  Emilia, vanhat tavarat ovat kyllä intohimo :)

  niina, kiitos kovasti! Ei me oikein edes löydetä uutena esineitä, vanhoissa on vain niin paljon enemmän tunnetta, ja usein myös takuuta kestävyydestä, se on tärkeää.

  lumivalkoinen, se on itse sekoitettu Uulan pigmenteillä Uulan pellavaöljymaaliin, tuolla kerronkin miten sekoitella sävyjä itse, kurkkaa vaikka perinnerakentaminen-tunnisteen alta :)

  Ruusa, nämä olivat uniikki löytö huutokaupasta, en ole SA-kaupassa näitä nähnyt..

  studio-sirkkis, harmi kun taitaa oma työhuone vielä antaa odottaa ainakin loppuvuoteen, täytynee vain suunnitella ankarasti odotellessa...

  VastaaPoista
 10. Saakos sitä miehekettä edes pois noin upeasta huoneesta?
  Ihania aarteita esittelit taas kerran.

  VastaaPoista
 11. Ihanan näköistä, varsinkin tuo sohvanurkkaus :)

  VastaaPoista
 12. Ilman muuta sun pitää saada oma ja yhtä ihana huone!!! :D Vitsi että toi on nappiosuma!

  VastaaPoista
 13. Aivan mahtavia ideoita! Oon kyllä jäänyt ihan koukkuun sun blogiin. Ja oon kade tommosesta talosta ja kaikista noista aarteista, mitä sieltä löytyy! :D

  VastaaPoista
 14. Vau miten miehekäs työhuone. Miehekkeesi varmasti viihtyy tuolla... vähän pidempäänkin ; )

  VastaaPoista
 15. On kyllä niin mukavan rouhean näköinen työhuone, tykkään.

  VastaaPoista