torstai 9. heinäkuuta 2009

Dramatiikkaa

Näin kesän vastapainoksi vähän dramatiikkaa, uusia löytöjä ja tuttuja vanhoja aarteita yhdessä, olohuoneen nurkkaus kaipasi vaihtelua ja sitä se sai.

Vanha studio-valaisin on ehdoton löytö, tämä aarre pääsee ehkä miehen työhuoneeseen, jos vain maltan sitä sinne antaa, sitten kun saamme työhuoneen valmiiksi, hekotus. Jakkarat on tuunaus eräistä Ikean jakkaroista. Näihin kuuluisi lastulevyiset tasot mutta meillä ei moista materiaalia harrasteta, joten tein ihanille, muodokkaille jaloille kunnon paksun puukannen. Ja tarkoituksella toisesta pienemmän niin nämä on kätevä pinota päällekkäin.




Fazer-purkki on myös uusia löytöjä, päällipaperinsa ehjänä ja siistinä säilyttänyt ja vuodelta 1891. Olin aivan hämmästynyt kun moinen löytyi ja hintaan kahdeksan euroa, vielä enemmän hämmennyksissä olin kun mieheke osasi kertoa miten harvinaista moinen on.

31 kommenttia:

  1. Huima tuo purkki!!!!Aivan ihana!

    VastaaPoista
  2. Onpa kiva nurkkaus tosiaan! Upea lamppu! meilläkin ois jossakin vanhat maalarin tikkaat, mistäköhän lähtisin niitä kaivelemaan..

    VastaaPoista
  3. Nämä sun löydöt on NIIIN ihania! Ehdoton suosari on kuitenkin tuo studio-valaisin!! Tämä blogi on varmasti laadukkain mitä olen onnistunut löytämään. Aina raikkaita, innostavia ja hyvin aiheessa pysyviä postauksia :)

    VastaaPoista
  4. Hei!

    Olen viimepäivät lukenut blogiasi suurella mielenkiinnolla. Teillä on kerrassaan ihastuttava asema! Myös sisustus on aivan helmi, on ollut ilo lukea ja katsella kuvia teidän projektista.

    ps. Meidän perheellä alkoi oma asemaprojekti nyt kesäkuussa Mäntyharjulla sijaitsevan Varpasen aseman merkeissä

    VastaaPoista
  5. Kaikesta tämän postauksen upeasta ehdoton suosikki oli kyllä pimp-my-ikea-osuus :)).

    VastaaPoista
  6. Tätä blogia on sitten kiva lukea, joka kerta jotain "uutta" ihanaa!!!
    Kiitos!

    VastaaPoista
  7. Dramatiikkaa juu, todella hienoja löytöjä, huippuna tuo studio-lamppu, ja ikea-jakkaratuunaus erittäin onnistunut. Musta väri pukee.

    VastaaPoista
  8. Studiolampulle täydet kymmenen pistettä!

    VastaaPoista
  9. Mahtava viihtyisä nurkkaus. Rakastan tuollaisia yksityiskohtia, yleensä se on juuri yksityiskohdista kiinni. Sinulla on mahtava ote sisutuksessa ja luovuus on vallassaan teillä. On AINA nautinto lukea blogiasi. Kiitos!

    VastaaPoista
  10. Upeita löytöjä, iloa katsella insiporivia kuvia!

    VastaaPoista
  11. Kyllä olet tehnyt hienoja löytöja.Tuo purkki...ahhh..niin ihana.

    VastaaPoista
  12. Tuo "vanha" kasvitaulu on hieno. Sellaista olen etsiskellyt.Mistäs omasi olet hankkinut?

    VastaaPoista
  13. No jopas! Vaikka mitä aarteita sinulla täällä - onko &-merkkikin kirppikseltä tms? Luulisi noita vanhoja kaupan kylttikirjaimia löytyvän pilvin pimein, muuta itse en ole kertaakaan törmännyt...

    VastaaPoista
  14. Oi! koko kuva täynnä toinen toistaan ihanempia karmellejä!!!

    VastaaPoista
  15. Mä olen ihan sanaton. Jään kattelemaan ja koitan saada alas lopsahtaneen leukani paikoilleen.

    VastaaPoista
  16. On teillä aivan mahtava kokoelma kaiken maailman aarteita:) Pääsispäs vielä hypistelemäänkin;) Ihanasti olet tuunannut nuo jakkarat...

    VastaaPoista
  17. Kamalasti kiitoksia hurjista kehuista, olen ihan kyttyrällä onnesta ;D

    Sisustuskärpänen, kiitos kovasti, wau mitä ylistyksiä. Minä koitan vastaisuudessakin yllättää :)

    Henriikka, kiitos! ja merkkasinkin teidän projektin blogiin ja jään mielenkiinnolla seuraamaan.

    ujosiili, loistava termi ikea-tuunauksille, tuon pistän mieleen ja käytän tulevaisuudessa :D

    Temps perdu, kiitos kiitos :)

    Piia, nämä taulut ovat löytyneet huuto.netistä ja kirpputoreilta.

    Rouva Romu, ei ole kirpputoreilta löytynyt, nämä olivat hyvin harvinainen uniikkilöytö, meiltä löytyisi muita kirjaimia saman tyyppisiä ylimääräisiäkin, mutta &-merkki on ainoa.

    VastaaPoista
  18. Juu, ei kaiken aina tarvitse olla niin herttaista ja söpöä. Meidän maallakin toinen pikkumökeistä on vallan mustavalkoiseksi sisustettu ja toimii ympäröivän luonnon kanssa loistavasti, raikkaasti.

    VastaaPoista
  19. Täälläpä on taas kasapäin kaikkea kaunista. Sinulla on silmää kauniille asioille ja asetelmille. Pienten lasten äitinä voi vain haaveilla tuollaisesta hienosta nurkkauksesta, mutta on minullakin sentään tuo hajuherne-opetustaulu:) Hienosti tuunatut Ikean jakkarat ja valaisin ja tuoli ovat mahtavat. Hienoa, että keksit muutakin kuin sitä valkoista romantiikkaa. Täältä saa siten runsaasti inspiraatiota.

    Mitä kirjaimia teillä on ylimääräisiä? Ovatko mahdollisesti myynnissä? Ja edelliseen postaukseen liittyen kysyisin, onko sinulla joku suosikki liitutaulumaali, jota käytät?

    VastaaPoista
  20. You and your blog are amazing!! Thank you!

    Agneta from Sweden

    VastaaPoista
  21. Studio-valaisin!!! Ai että tekee lamppuhullulle kyytiä ;)

    VastaaPoista
  22. Vilijonkka, totta, paras tulos tulee yhdistelyistä, itsellä liian suloinen aiheuttaa aina tarvetta vastakohtiin.

    LauraM, kiitoksia kovasti :) Löytyy useimpia samanlaisia kirjaimia, ota yhteyttä tuonne sähköpostiin info@parolanasema.fi niin katsotaan mitä löytyy.
    Me ollaan nyt käytetty Tikkurilan liitutaulumaalia, on vähän kalliimpaa mutta ollut todella riittoisaakin, Biltemallakin on omansa, on edullisempaa mutta en ole itse kokeillut.

    Sinnlighet, thankyou ever so much!

    kati, oli kyllä ihanin löytö näin toisellekin valaisin-intoilijalle ;)

    VastaaPoista
  23. Hei, tuo tuolihan näyttää siltä, että se on nyt vihdoinkin kotona. Ja kuinka ihanaan seuraan se onkaan päässyt! Ajatella, että meillä se oli vain tiellä...

    Taisimme olla muuten samassa kaupungissa kirppistelemässä sunnuntaina. Miheni bongasi teidät, mutta unohti mainita myös minulle, olisin tullut tervehtimään :-)

    VastaaPoista
  24. Katilein, oli mukava vähän yhdistellä näin kontrastia kesäänkin :)

    Maria, no hitsi, mentiin sitten ihan laput silmillä kun ei huomattu, täytynee seuraavan kerran olla tarkempana :) Tuoli on heti miehen suosikki, paras vielä kun pääsee oikeastikin käyttöön!

    VastaaPoista
  25. No voi hyvänenaika miten hienoja löytöjä!! wau!

    VastaaPoista
  26. Ompa ihanat nuo ikean jakkarat ja muutenkin oikeita aarteita teillä on! Luin tuossa vanhempia postauksia jossa olit kuvannut eri ovia niin tuli sellainen olo että pääsispä sinne seikkailemaan ja kurkkimaan ovista..:) Lapsena aina haaveilin talosta jossa olisi salakäytävä...kai se haave elää vieläkin kun niin oli kiva lukea sitä juttua :)

    VastaaPoista
  27. Mahtava asema. Blogisi on todella mielenkiintoinen. Vanhat tavarat kiinnostavat ja itselläkin on sellainen mummonmökki-projekti menossa. En vain ole vielä laittanut blogiini mitään siitä, mutta ehkä tulevaisuudessa...

    VastaaPoista
  28. Ihanat sivut, ihana asema.
    Omatkin inspikset heräävät sivujasi lukiessa.
    Kaikkea mielenkiintoista tavaraa mitä omaankin kotiin haluaisi.
    Onko sinulla olemassa verkkokauppaa, mistä jotain voisi ostaa?

    VastaaPoista
  29. tiinuliinu, kiitos kysymästä, vähän on kaikenlaista rakenteilla tällä hetkellä, ja heti siitä täällä ilmoittelen kun saamme valmista! :)

    VastaaPoista
  30. Hei, mistä olet näitä studiospotteja/valonheittimiä löytänyt? Et olisi halukas luopumaan jostain näistä? :)

    VastaaPoista